Haberler

Ünlü Artık Kültür Daire Başkanlığında

Güncelleme:

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Salih Ünlü kendi isteği üzerine kültür daire başkanlığına geçtiğini açıkladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü görevinden Kültür Daire Başkanlığı Tören ve Organizasyon Şube Müdürlüğüne getirilen Ömer Salih Ünlü yaptığı yazılı açıklamasında söz konusu atamanın kendi isteği üzerine uygun görüldüğünü söyledi.

Ünlü bir takım medya organlarında yer alan 'görevden alındı' şeklindeki ibarelerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Ünlü açıklamasında şu ifadelerine yer verdi: "30 Mart 2014 Türkiye Yerel Seçimlerinden sonra, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde, Başkanımız Celalettin Güvenç Bey'in isteği üzerine, Özel Kalem Müdürü olarak göreve geldim. Bir buçuk sene zarfında, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız, Sayın Celalettin Güvenç Bey ile yakinen çalıştım. Seçimlerden hemen sonra Büyükşehir Belediyesinin kuruluş aşamasında üstün gayretler sarf ederek Özel Kalem Müdürlüğünde görevimizi yürüttük. Kültür Daire Başkanlığına Şube Müdürü olarak geçme isteğim üzerine Başkanımız, Sayın Celalettin GÜVENÇ Bey, talebimi makul gördü. Bundan sonraki görevime, Kültür Daire Başkanlığı Tören ve Organizasyon Şube Müdürü olarak devam edeceğim. Bir buçuk yıldır görevimi, en iyi ve en etkili bir şekilde, hakkıyla yapmaya gayret ettim. Sayın Başkanımızla çalışmak benim için bir onur ve şereftir. Başkanımız, bizlere her zaman bir baba şefkatiyle yaklaştı ve her daim bizlerin yanında oldu. Başkanımız Sayın Celalettin GÜVENÇ Bey'e teşekkürlerimi sunarım. Özel Kalem Müdürlüğü görevini Sayın İbrahim Halil Karaca Bey'e devrediyor ve kendisine bu görevde başarılar diliyorum."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Celalettin Güvenç Şanlıurfa Türkiye Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title