Haberler

Üniversitelinin Öldüğü Kazada, Sürücüye Alt Sınırdan Ceza

Zonguldak'ta, sola dönüş için yol ortasında duraklayan otomobile motosikletiyle arkadan çarpan üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Mert Çebi'nin ölümüyle ilgili tutuksuz yargılanan otomobil sürücüsü 25 yaşındaki Gurur Güner'e, 1 yıl 8 ay hapis verildi ve ceza ertelendi.

Zonguldak'ta, sola dönüş için yol ortasında duraklayan otomobile motosikletiyle arkadan çarpan üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Mert Çebi'nin ölümüyle ilgili tutuksuz yargılanan otomobil sürücüsü 25 yaşındaki Gurur Güner'e, 1 yıl 8 ay hapis verildi ve ceza ertelendi.

Geçen 23 Şubat'ta Zonguldak- İstanbul karayolunun Kozlu İlçesi Fatih Sitesi mevkisinde meydana gelen kazada motosikletiyle ilerleyen Mert Çebi, 'devamlı yol çizgisi' ile sollama ve karşıya geçişin yasak olduğu yolun ortasında, soldaki restorana girmek için sinyal vererek duran Gurur Güner yönetimindeki 34 GG 5287 plakalı otomobile çarptı. Bülent Ecevit Üniversitesi Elektronik Mühendisliği 4'üncü sınıf öğrencisi Çebi, savrulup karşı yönden gelen midibüsün altına girerek öldü.

'TAKSİRİ AZ DİYE ALT SINIRDAN CEZA

'Taksirle ölüme neden olmak' suçlamasıyla tutuksuz yagrılanan Gurur Güner, 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde bugün son kez hakim karşısına çıktı. Duruşmada, ölen Mert Çebi'nin babası Mehmet Çebi de hazır bulundu.

Mahkeme, bilirkişi raporları doğrultusunda taksirle ölüme neden olma suçunu işlediği kanaatine vardığı sanık Gurur Güner'e, olaydaki taksirinin az olduğuna hükmederek asgari sınırdan 2 yıl hapis verdi. Duruşmalardaki iyi hali de gözetilerek 1 yıl 8 aya indirilen ceza sanığın sabıkasız olması, taksirinin azlığı ve suç işlememe yönündeki eğilimi nedeniyle ertelendi. Sanığın denetim süresi de 2 yıl olarak kararlaştırıldı. - Zonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Çebi Zonguldak İstanbul Kozlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title