Haberler

Üniversiteli Kıza Şantajla Tecavüz Eden Sahte Doktor Evlenmek İstemiş

Güncelleme:

Adana'da kendisini doktor olarak tanıtıp 20 yaşındaki üniversite öğrencisine şantajla tecavüz etmekten mahkemeye çıkan Mustafa Ö. "Tecavüz yok. Onunla evlenme kararı almıştık." dedi.

Adana'da kendisini doktor olarak tanıtıp 20 yaşındaki üniversite öğrencisi N.T.'ye şantaj yaparak tecavüz ettiği öne sürülen 41 yaşındaki Mustafa Ö., 27 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada ilk kez hakim karşısına çıktı. Genç kıza yönelik şantaj ve hakaret eylemini kabul edip tecavüz suçlamasını reddeden Mustafa Ö. "Onunla evlenme kararı almıştık" dedi.

Üniversite öğrencisi N.T.'nin annesi, geçtiğimiz yaz aylarında rahatsızlığı nedeniyle Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde tedavi görmeye başladı. İddiaya göre, kendisini Psikiyatri Doktoru Berkan Soylu olarak tanıtan ve beyaz önlük giyen Mustafa Ö., genç kızın yanına gelerek hastanedeki işlemleri sırasında yardımcı olabileceğini söyledi. Genç kız ile gerçekte semt pazarlarında seyyar satıcılık yapan Mustafa Ö., telefonda görüşmeye başladı. Bir süre sonra Mustafa Ö., çalılık bir alana götürdüğü N.T.'yi öpmeye başladı. N.T.'nin engel olması üzerine Mustafa Ö., "Öperken görüntüleri çektim. Bu görüntüleri ailene gösteririm. Benimle ilişkiye girmeye mecbursun" diyerek tehdit etti. Bunun üzerine korkuya kapılan N.T., cinsel ilişkiye girdi. N.T. bir süre sonra ailesinin yaşadığı Hatay'a döndü. Burada da genç kızı rahat bırakmayan Mustafa Ö., "Benimle ilişkiye gireceksin. Yoksa görüntüleri internete yüklerim. Seni de aileni de rezil ederim" diyerek şantajlarına devam etti. Adana'ya gelen N.T. ile tekrar ilişkiye giren Mustafa Ö., bu sefer genç kızın cüzdanında bulunan 30 lirasını da aldı.

POLİSTEN YARDIM İSTEDİ

Tehdit ve şantajlardan kurtulmak isteyen N.T. telefon numarasını değiştirdi. N.T.'nin yeni telefon numarasına da ulaşan Mustafa Ö., şantajlarını sürdürerek, "Yanıma geleceksin. Gelirken bana 300 lira para getireceksin. Hem benimle hem de arkadaşımla beraber olacaksın" diye konuştu. Genç kızın bu isteği geri çevirmesi üzerine Mustafa Ö., "Her şey için çok geç. Artık internete yolluyorum. Hoşçakal, sana demiştim" diye telefonuna mesaj attı. Bunun üzerine genç kız, Mustafa Ö.'ye parayı hazırladığını ve Adana'ya geleceğini söyledi. Şantajların devam edeceğini anlayan N.T., polisi arayarak yardım istedi. Adana'da buluşma yerine gelen Mustafa Ö., polisler tarafından yakalandı

'BENİ TERKETMESİN DİYE YAPTIM'

Nöbetçi mahkemeye çıkarılan ve tutuklanan Mustafa Ö., genç kızdan hoşlandığı için kendisini doktor olarak tanıttığını belirterek, "Sonra birbirimize aşık olduk, buluşmaya başladık. Bir kez kendi rızası ile cinsel ilişkiye girdik. Kendisinden 30 lira borç para aldım. Kendi rızası dışında herhangi bir tehdit ya da şantaj yapmadım. Telefon görüşme kayıtlarındaki tehdit ifadeleri 'kız beni terk etmesin' diye söyledim" diye savunma yaptı. Soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı, Mustafa Ö. hakkında, cinsel saldırı, şantaj, yağma ve hakaret suçlarından 27 yıla kadar hapis cezası istemiyle 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açtı.

'EVLENME KARARI ALMIŞTIK'

Bugün görülen davanın ilk duruşmasına mağdur N.T. katılmadı. Tutuklu sanık Mustafa Ö, kendini şöyle savundu:

"N.T. ile hastanede tanıştık. Kendimi doktor olarak tanıttım ama işlerinde yardımcı olacağımı söylemedim. İlişkimiz 1 yıl sürdü. Bu sırada bir kez cinsel ilişkiye girdik. Son olarak buluşmak için Adana'ya çağırdığımda 300 lira istedim ama borç olarak istedim. İlişkimiz başladıktan sonra 7-8 ay geçti ama neden şikayetçi olmak için bu kadar bekledi? Ben N.T. ile beraber olduktan sonra çekip gitseydim kötü adam olurdum ama kendisiyle evlenme kararı almıştık. Onunla iyi ve kötü günde birlikte olmak istedim. Onunla telefon hattımızda binlerce mesajlaşma var. Hakaret ve tehdit içermeyen sevgi mesajları da var. Sevgi mesajının dışındaki mesajları beni terk etmemesi için attım. Benim de suçum var ama karşı tarafın da suçu var. Olay bu noktaya kadar geldi. Suçsuzum. Beraat ve tahliyemi istiyorum."

Mahkeme heyeti sanığın tahliye istemini reddederken, N.T.'nin üniversite eğitimi gördüğü kentte talimatla ifadesinin alınmasına karar verip duruşmayı erteledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

mert:

adanada sıradan bir gün.

22
13
yanıtYanıtla
BOZKURT:

kaşınmışsın kızım hangi akla hizmet gidiyorsun çalılık alana birde üniversite öğrencisisin biraz akıllı olun Allah aşkına ne bu şıpsevdilik

14
1
yanıtYanıtla
Ceyhan lıMobil-ANDROID:

Bu kadın milletini anlamıyorum her önlük lü doktormu makamına değil içindeki adama bak işsiz biri olsa yüzüne bakmazsiniz

5
0
yanıtYanıtla
elliyedi:

41 yaşındaki işsiz güçsüz bir adam 20 yaşındaki üniversiteli kızla evlenecek deseler papua yeniginedevlet başkanı bile güler bu savunmaya.

1
0
yanıtYanıtla
ellidokuz:

41 yaşındaki işsiz güçsüz bir adam 20 yaşındaki üniversiteli kızla evlenecek deseler papua yenigine devlet başkanı bile güler bu savunmaya.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title