Haberler

Üniversite Öğrencileri Hocaları İçin Klip Çekti

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü 2. sınıf öğrencileri, gelecek yıl derslerine girmeyeceği bildirilen hocalarına Yıldız Tilbe ve Ragga Oktay'ın seslendirdiği şarkıdan esinlenerek çektikleri klip ile "Gitme kal" dedi.

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü 2. sınıf öğrencileri, gelecek yıl derslerine girmeyeceği bildirilen hocalarına Yıldız Tilbe ve Ragga Oktay'ın seslendirdiği şarkıdan esinlenerek çektikleri klip ile "Gitme kal" dedi.

Üniversiteli gençler, bu yıl algı yönetimi dersi aldıkları Yrd. Doç. Dr. Ömer Antalyalı ile gelecek yıl birlikte olamayacaklarını öğrendi. Hocalarını tekrar ders vermeye ikna etmek için farklı bir yol deneyen gençler, Antalyalı'ya seslenmek için Yıldız Tilbe ve Ragga Oktay'ın seslendirdiği "Gitme kal" şarkısını seçti.

Gençler, önce Ragga Oktay'a ulaşarak şarkıyı kullanmak için izin aldı. Ardından şarkıya Ömer Antalyalı'ya hitaben sözler yazıldı. Şarkı, SDÜ öğrencileri Hakan Erol ve Ayça Yıldırım tarafından seslendirildi.

"Dersime giriverdin dersime, soyadın uymamış memleketine" sözlerinin yer aldığı şarkı, kısa sürede internette on binlerce kişi tarafından izlendi. Ragga Oktay ve Yıldız Tilbe'nin de sosyal medyadan destek verdiği klip, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da da birçok sanatçı tarafından paylaşıldı.

Klipte rol alan Hakan Erol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çok sevdiklerini hocaları Antalyalı'ya değer verdiklerini söyledi. Antalyalı'nın gelecek yıl derslerine girmeyeceğini öğrenince büyük üzüntü yaşadıklarını ifade eden Erol, hocalarının tekrar ders vermesini sağlamak için bir şeyler yapmaya karar verdiklerini kaydetti.

Çekimlerin 30 mekanda 7 ay süren çalışmayla tamamlandığını aktaran Erol, düzenledikleri sürpriz bir programla klibi hocalarına izlettiklerini anlattı. Erol, Antalyalı'nın bu klipten çok etkinlendiğini ve gözyaşlarını tutamadığını dile getirdi.

Erol, beklentilerinin, Antalyalı'nın gelecek yıl da derslerine girmesi olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Yıldız Tilbe Ragga Oktay Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title