Haberler

    Ünal Aysal Kongrede Aday Olmayı Düşünüyor"

    Galatasaray’da 2. Başkan Hamdi Yasaman kulüplerdeki tek adamlık yönetimine karşı olduğunu söylerken, Başkan Duygun Yarsuvat’ın istifa etmesi isteğine de olumsuz yanıt verdi.

    Milliyet’e konuşan Yasaman, “İstifa etmiyorum. Şu anda yapmamız gereken işler var. Ayrıca kişisel olarak başkanlık sistemine karşıyım. Türkiye’de sadece Galatasaray’ın değil, Fenerbahçe, Beşiktaş veya diğer kulüplerin de en ciddi sorunu, ‘Son kararı başkan verir’ yaklaşımı... Doğru değil. Bu anlayış tek adamlığı doğurur. Galatasaray’da mayıstan sonra paylaşımcı, demokratik bir başkanın görev almasını umut ediyorum” dedi.

    "İçimizden adaylar çıkabilir"


    Başkan adaylarının şu ortamda çıkmasının kulübe zarar vereceğini de dile getiren Yasaman, Mayısın başında bizim içimizden 1-2 aday çıkabilir. Bunun dışında kulübün işlerine odaklanmamız gerekir. Bir tarafta şampiyonluk diğer tarafta ise kulübü ilgilendiren çok hassas işler var” yorumunu yaptı. Sarı-kırmızılı yönetici, ortak bir aday çıkabileceğini de dile getirerek, Abdurrahim Albayrak’la arasında özel bir sorun bulunmadığını da dile getirdi. Hamdi Yasaman şöyle devam etti: Aksaray ziyareti genel kurulda da tepki topladı. Yönetimin haberi yoktu. Takımın konsantrasyonu da olumsuz etkilendi ve puan kaybetti. Verilen demeçler de tasvip görmedi.”

    "Ünal Aysal dönebilir"


    Başkan adayı olmasına kesin gözüyle bakılan Dursun Özbek, dün yine göreve talip olması beklenen Ünal Aysal ile görüştü. Özbek, İnsanların aklına ‘ittifak mı yapıyorlar’ sorusu gelebilir. Kulüple ilgili sadece görüş alışverişinde bulunduk. Ünal Bey’in de aday olmayı düşündüğünü biliyorum. Ben son kararımı vermiş değilim. 3 gün daha düşüneceğim. Albayrak ve Dürüst ile yaşadığımız tartışmanın boyutu tamamen kulübün ödeme kolaylığıyla ilgiliydi” dedi.

    Milliyet

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title