Haberler

Umut Davası Sanığı Cezaevinden Çıktı, İsrail Bayrağını Çiğnedi

Güncelleme:

'Umut Operasyonu' davası hükümlülerinden Mehmet Şahin, cezaevi'nden tahliye edildi. Şahin, cezaevi çıkışında İsrail bayrağı üzerine basarak açıklama yaptı.

Kamuoyunda 'Umut Operasyonu' davası olarak bilinen davanın hükümlülerinden 57 yaşındaki Mehmet Şahin, kalan 46 günlük hapis cezasını çektikten sonra Bursa H Tipi Cezaevi'nden tahliye edildi. Şahin, cezaevi çıkışında İsrail bayrağı üzerine basarak açıklama yaptı.

46 GÜNLÜK CEZASINI BİTİRMEK İÇİN TESLİM OLDU

Uğur Mumcu, Bahriye Üçok, Ahmet Taner Kışlalı gibi yazar ve aydınlara yapılan suikastların aydınlatılması amacıyla dönemin İçişleri Bakanı Sadettin Tantan'ın emri ile 14 yıl önce gerçekleştirilen 'Umut' operasyonu kapsamında açılan dava, geçen nisan ayında karara bağlandı. 8 sanık hakkında verilen cezalar Yargıtay 9'uncu Ceza Dairesi tarafından onandı. Davanın sanıklarından Mehmet Şahin, 7 yıl 6 ay hapis cezası aldı. 5 yıl cezaevinden yatan 2 çocuk babası Şahin, kalan 46 günlük cezasını bitirmek için geçen haziran ayında teslim oldu.

ELİNE FİLİSTİN BAYRAĞI ALDI, İSRAİL BAYRAĞINI ÇİĞNEDİ

Cezasını tamamlayan Mehmet Şahin bu sabah tahliye oldu. Kendisini karşılayan 40 kadar yakını ve arkadaşları ile tek tek kucaklaşan Mehmet Şahin, daha sonra eline Filistin bayrağı aldı ve İsrail bayrağına basarak açıklama yaptı.

"UYDURMA OPERASYONLA MAHKUM OLDUK"

Kendilerinin 'uydurma bir operasyon' sonucu mahkum olduklarını öne süren Şahin, "28 Şubat'ın izleri hala durmakta. Hükümet silmeye çalışsa da içeride suçsuz günahsız yatan birçok arkadaşımız var. Salih Mirzabeyoğlu'nun tahliyesi bir adımdır. Devamının geleceğini umut ediyoruz" dedi.

Mehmet Şahin'in konuşması sırasında sık sık tekbir getiren grupla birlikte cezaevi önünden ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Uğur Mumcu İsrail Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (18)

ÜLKÜDAŞ:

BU HABERE CHP Lİ BEYAZ TÜRKLER ,YAHUDİLER ÇOK ÜZÜLECEK,CHP YE VAĞON OLAN MHP DAHADA ÜZÜLECEK..

23
19
yanıtYanıtla
adem:

Bunlardan olsa olsa ya soytari yada Ücokun katilleri olur.Hala ögrenememisler o ellerinde tuttuklari filistin bayraginin sahipleri o bayragi ve özgürlüklerini Osmanliya Türke karsi savasmaya borclular .Atatürke Yunanlini Türk bayragini ezdigi icin ,Yunan bayragini ezmesini söylediklerinde kaldirin o bayragi demistir.Bu adamin da Türk milletine Yunandan farki yok

4
23
yanıtYanıtla
veyselpplazma71@hotmail.com:

ya bırakın 1.dünya savaşında araplar bizi arkadan vurdu terennümlerini. vuranlar var, bir de destek veren arapların kahramanlıklarını inceleyin. bırakın sokak ağzını da gerçek tarihe erişin. zor ama okumak araştırmak!

yanıt0
yanıt0
esas ataturkcu:

abi ustune basmasaydin yaksaydin ama yinede guzel olmus ayagina salik

18
8
yanıtYanıtla
gazzeli:

israil,o.bayrağı-hakederek,kazanmadı-benim,için.o.bayrak-paçavradır,helal,olsun,o.adama,iyi.yapmış

18
3
yanıtYanıtla
düşün-ce:

bu ülkenin yürekli yigit insanlara ihtiyacı var''yolunuz açık olsun

9
11
yanıtYanıtla
kocaoglu:

cok ayip yapmistir eyer kendi bayrarini seven üyle yapmaz terbeyeli olun

8
11
yanıtYanıtla
TÜRK:

bizim kültürümüzde bayrak çiğnemek yoktur .

9
9
yanıtYanıtla
Prometheus:

Hiç bir TÜRK bayraklara karşı böyle davranmaz. Bu namussuz köpek neci olursa olsun gözümde sıfırdır.

6
9
yanıtYanıtla
gayserili:

ihtiyacini yapmaliydi o terör pacavrasina

7
6
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title