Haberler

Umut Bozok: Milli Takımın Çok Uzağındayım

Güncelleme:

Fransa 2. Lig takımlarından Nimes forması giyen Türk forvet Umut Bozok, "Henüz Türkiye A Milli Takımı forması giyme fırsatı elde edemedim." dedi.

Fransa 2. Lig takımlarından Nimes forması giyen Türk forvet Umut, milli takım tercihi ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Bu sezon 29 maçta attığı 22 golle dikkatleri üzerine çeken Umut, Fransız basınına verdiği röportajda geleceği ve milli takım tercihiyle ilgili olarak konuştu.

"ÇALIŞMAYA DVAM ETMEK ZORUNDAYIM"

21 yaşındaki golcü, "Parlak bir gelecek için çalışmaya devam etmek zorundayım. Nimes ile 2020'ye kadar sözleşmem var. Kalabilirim, sağa veya sola gönderilebilirim ancak sözleşmem var, henüz sezon bitmedi. Ligi en iyi şekilde bitirmeyi deneyeceğiz, Ligue 1'e yükselmeyi umarak. Şu anda transfer ile ilgilenmiyorum, kulüp tarihine geçebileceğimiz bu süreçte benim düzenimi bozabilir" dedi.

Umut Bozok milli takım tercihiyle ilgili olarak, "Henüz Türkiye A Milli Takımı forması giyme fırsatı elde edemedim. Halen çok uzağım. Ben Türk asıllı bir Fransızım, bunu unutmamamız lazım. Her ne kadar çok uzağında olsam da Fransa Milli Takımı'nı da seçebilirim. Tabii ki, Fransa Milli Takımı'na kapıları kapatmıyorum. Benim için bir hayal olarak duruyor" ifadesini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Türkiye Fransa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

Aslı:

TERCÜME EDEYİM. FRANSA BENİ ALMAZSA TÜRKİYE İÇİN OYNARIM DEMİŞ.

13
1
yanıtYanıtla
GS:

senin içinden türk milli takım geçmiyorsa siktir git nerde oynarsan oyna kanı bozok

1
6
yanıtYanıtla
the:

şişirmişler bu çocuğuda fransa 2. ligde pektemekte gol atar bide fransa milli takımına gireceğini düşünebilmesi bile ıqüsüyle milli takıma giremez ( lacazette gicnac giroud greizmann martial mbappe dembele ) :)))))))))))))))))

0
4
yanıtYanıtla
mahmut:

adam hep penaltıdan atmışk, golleri milli takıma penaltıcımı alcaz bunu :) :)

1
3
yanıtYanıtla
Mercan dede:

Bu adamı şimdi çağırmazsan yarın para ile bile alamazsın lucescu

3
1
yanıtYanıtla
Ali yilmaz:

Türkiye icin oyna burada daha cok para Elemeleri gecince samipiyon olmus gibi para alirsin

3
0
yanıtYanıtla
Aslanbey:

Sacmalamayin herkez lehibde hürdür kim nerede isterse oynar??

1
2
yanıtYanıtla
abc:

yeni mesut, ilkay, emre can, kerem faciası. seneye bu adamı ingilterede görürseniz şaşırmayın

3
0
yanıtYanıtla
Tarih bölümü herzamn cimbomun işi:

Ne halin varsa gör;)

0
2
yanıtYanıtla
WAN BJK:

BENCE TÜRKİYE YE GELME

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title