Haberler

Fatih Terim: Emre Mor Sıradan Değil Sıra Dışı Oyuncu

Güncelleme:

Fatih Terim, Emre Mor'dan övgü ile bahsetti, ''Emre sıradan değil sıra dışı oyuncu. Annesine, babasına ve Emre'ye teşekkür ederim. Türkiye'yi seçti.'' dedi.

Fatih Terim'den Emre Mor 'a övgü geldi. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Karadağ maçında gösterdiği performans ile dikkat çeken 18 yaşındaki Emre'yi çok beğendiğini söyledi.

Terim, ''Milli takım hocalarımıza, yardımcılarıma ve emeği geçen profesyonellere teşekkür etmek istiyorum. Avrupa'da kurduğumuz sistem içerisinde çok gönüllü antrenör var. Hepsine teşekkür ederim. Emre'nin annesine, babasına ve Emre'ye de teşekkür ederim. Danimarka'da oynayabilirdi ama tereddüt etmeden "Türk Milli Takımı'nda oynarım'' dedi. Emre Mor sıradan değil bence sıra dışı bir oyuncu'' diye konuştu.

''OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM''

A Milli Takım'ın güzel yerlere geldiğine inanan Fatih Terim, "Türkiye'yi çok güzel yerlerde görmek istiyorum. Şu anda güzel yerlere de geldiğimiz inancını taşıyorum. Kötü bir dönem yaşadık. Buna hazırlanma ve yapılanma dönemi diyeliriz ama çok şükür bunları atlattık. Herkesin sevdiği, beğenisini kazandığı, ciddi, savaşan, oynayan, oynadıkça da her maçı dolan, reytingi fazla olan bir milli takım ortaya çıktı. Şu anda da bunun galasına gidiyoruz. Ümit ederim bu galada en çok beğenilen film biz oluruz. Ümitliyim, çocuklarıma ve oyuncularımıza güveniyorum." diye konuştu.

''MÜTHİŞ BİR GÜVEN VE RAHATLIK İÇERSİNDEYİZ''

Terim, Türk halkından kendileri için dualarını esirgememelerini isteyerek, "Tüm dünyanın gözü üzerimizde. Herkes takdirlerini sunuyor. Müthiş bir güven ve rahatlık içindeyiz. Bu çok önemli. Halkımızın bize desteği olduğunu, manevi olarak da görüyoruz. Ekranları başında dua edenler bizden dualarını esirgemesin. Onların enerjileri bizim için çok önemli. İyi dileklerini bizden esirgemesinler. Biz, onlara geri dönüşleri hep iyi verdik." şeklinde görüş belirtti.

''AY-YILDIZ BİZİM RUHUMUZA İŞLEMİŞTİR''

Deneyimli teknik adam, A Milli Futbol Takımı'nın başarısının Türk halkını olumlu etkilediğini belirterek, "Ay-yıldız bizim ruhumuza işlemiştir. Bizim vazgeçilmezimizdir." dedi.

Futbolculuğu döneminde A Milli Takım formasını çok giydiğini hatırlatan Terim, "Bu ülkenin ay-yıldızlı formasını çok giydim, göğsümde çok taşıdım. Göğsümüzdeki ay-yıldızımız sadece bir sembol. Ay-yıldız bizim ruhumuza işlemiştir. Bizim vazgeçilmezimizdir. Ondan vazgeçmeyiz. Oyuncularımız da böyle düşünür. Ay-yıldızı ne kadar göndere çekersek bizim için o kadar gurur verici ve hayatımızda unutamayacağımız olay demektir." ifadelerini kullandı.

''BÜTÜN İSTEĞİMİZ BAŞARILI OLMAK''

Türkiye Futbol Direktörü Terim, Ay-yıldızlı bayrağı başarıyla temsil etmek için çok çalıştıklarını anlatarak, şunları kaydetti:

"İstiklal Marşı'nın bizim için manası çok başkadır. İzmir Atatürk Stadı'nda 80 bin kişi hep bir ağızdan İstiklal Marşı'nı söylediğimiz zamanki duygularımızı ifade edebilecek için keşke bir makine veya kelime dağarcığı olabilse. Tüylerimizin dike diken olduğu, tüm duygularımızın kabardığı bir ay-yıldız sevgimiz vardır. Onu mutlu etmek, yüceltmek için en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Ümit ederim ona layık oluruz. Bütün isteğimiz başarılı olmak. Şu güne kadar iyi gittiğimizi düşünüyorum."


''HİÇBİR BAŞARI BİR İNSAN HAYATINDAN DAHA DEĞERLİ OLAMAZ''

Fatih Terim, hiçbir başarının terör olaylarında şehit olan askerler ile hayatını kaybeden vatandaşlardan önemli olmadığını söyledi.

Son zamanda yaşanan terör olaylarına değinen Terim, "Bu sene ne hikmetse maç öncesi, sonrası veya sırasında beklemediğimiz, istemediğimiz hadiseler oldu. Kazandığınız hiçbir başarı bir insan hayatından daha değerli olamaz. Keşke onlar ölmeseydi de biz de kimseyi yenmeseydik, buraya da katılmasaydık. Allah bir daha öyle günler göstermesin. İnşallah Türk Milli Takımı, en başarılı noktaya gelecek." diyerek sözlerini tamamladı.

GAZETECİLERLE SOHBET ETTİ

Öte yandan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile A Milli Takım teknik heyeti, Belek Turizm Bölgesi'nde yapılan hazırlık kampını takip eden basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Terim, gazetecilerle sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

Kaynak: AA / Spor

Fatih Terim Türkiye Fransa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title