Haberler

Ümit Milli Erkek Basketbol Takımı Bronz Madalya Kazandı

Helsinki / DHAÜmitler Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda mücadele eden Ümit Milli Erkek Takımı, üçüncülük maçında Almanya'yı 76-61 mağlup etti ve bronz madalyanın sahibi oldu.

Helsinki / DHA

Ümitler Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda mücadele eden Ümit Milli Erkek Takımı, üçüncülük maçında Almanya'yı 76-61 mağlup etti ve bronz madalyanın sahibi oldu.

Finlandiya'nın Helsinki şehrinde düzenlenen Ümitler Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye, 3.'lük maçında Almanya ile karşılaştı.

Karşılıklı sayılarla başlayan birinci çeyrek Almanya'nın 19-17 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci çeyreğin başında rakip takım 7-2'lik bir seri yakalayarak farkı 7 sayıya kadar çıkarsa da milliler hücumda toparlanarak farkı kapattı. İlk yarının sonlarına doğru farkı tekrar açan Almanya karşısında Ay Yıldızlılar 9-2'lik bir seri yakalasa da rakip takım soyunma odasına 36-34 önde gitti.

Dengeli bir oyuna sahne olan üçüncü çeyreğin ardından son periyoda 49-47 Almanya üstünlüğüyle girildi. Son çeyreğe oldukça etkili başlayan Ümit Erkekler 8-0'lık bir seri yakaladı. Okben Ulubay ve Mert Çevik'in üstü üste bulduğu üç sayılık isabetlerle farkı çift sayılı hanelere taşıyan milliler sonrasında Almanya'nın geri dönmesine izin vermedi ve mücadeleyi 76-61 kazandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Finlandiya Türkiye Almanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title