Haberler

IUS ile Necmettin Erbakan Üniversitesi Arasında İş Birliği

Güncelleme:

Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ile Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi arasında, "Erasmus" ve "Mevlana" değişim programlarına dair anlaşma imzalandı.

Uluslararası Saraybosna Üniversitesi (IUS) ile Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi arasında, "Erasmus" ve "Mevlana" değişim programlarına dair anlaşma imzalandı.

IUS'tan yapılan açıklamaya göre, değişim programlarına dair anlaşma, IUS Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu ve Necmettin Erbakan Üniversitesi adına Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selman Türker tarafından imzalandı.

İmzalanan anlaşma ile önümüzdeki akademik yıldan itibaren, özellikle işletme ve yöneticilik bölümlerinde karşılıklı olarak öğrenci ve öğretim görevlisi değişimi öngörülüyor.

Açıklamada, IUS'un 2014 yılı içerisinde farklı ülkelerden birçok üniversite, enstitü ve şirket ile 70 iş birliği protokolü ile Mevlana ve Erasmus değişim programları çerçevesinde de 50 ikili anlaşma imzaladığı ifade edildi.

Prof. Dr. Türker ise imzalanan anlaşmayla ilgili olarak AA muhabirine yaptığı açıklamada, söz konusu anlaşmanın sadece öğrenci ve öğretim üyesi değişimine yönelik olmadığını, her alanda iş birliğini geliştirmeyi hedeflediklerini söyledi. - Federation of Bosnia and Herzegovina

Kaynak: AA / Güncel

Seydişehir Saraybosna Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title