Haberler

Uluslararası Basının En Önemli Gündem Maddesi Düşürülen Savaş Uçağı

Güncelleme:

Uluslararası basında Türkmen Dağı yakınlarında Rusya'ya ait bir savaş uçağının düşürülmesine geniş yer verildi.

Uluslarası basın Türkmen Dağı yakınlarında Rusya'ya ait uçağın düşürülmesinin sıcak gelişmeleri alevlendireceği yönünde yorum yaptı.

BBC: İKAZDAN SONRA VURULDU

Dünya basının önde gelen kuruluşlarının paylaştıkları haberler kısaca şu şekilde:

İngiliz BBC: "Türk savaş uçakları, Suriye sınırında henüz kimliği bilinmeyen bir savaş uçağını vurdu. Türk askeri yetkili, uluslararası bir ajansa verdiği bilgide savaş uçağının yapılan ikazdan sonra Hatay yakınında vurulduğunu belirtti. Bölgede Suriye ve Rus uçakları cihatçı militanları hedef alıyor."

RUPTLY: TÜRK F-16'LARI VURDU

Rus Haber Ajansı Ruptly: "Uluslararası bir haber ajansına konuşan bir Türk askeri yetkili uçağın hangi ülkeye ait olduğunun netleşmediğini söyledi. Türk F-16'larının vurduğu uçak Suriye Türkmenlerinin bulunduğu bölgeye düştü. Bu bölge muhalifler ile Suriye ordusunun çatışmalarının yaşandığı sıcak bölge. Türkiye Başbakanı Ahmet Davutoğlu, Dışişleri Bakanlığı'nda görüşmelerde bulunuyor. Davutoğlu, son gelişmelerle ilgili NATO ve BM'i bilgilendirdi."

SPUTNİK: NATO VE BM BİLGİLENDİRİLECK

The New York Times, "Türk F16'ları, Türk hava sahasını ihlal eden Suriye sınırında kime ait olduğu bilinmeyen bir savaş uçağını vurdu."

Sputnik News: Olayın ardından Türkiye Başbakanı Ahmet Davutoğlu Dışişleri Bakanı'nı NATO ve BM yetkilileriyle Suriye sınırındaki olaylar hakkında görüşmek üzere yolladı.

AL JAZEERA: KÖYDEKİ ÇADIRLARIN ÜSTÜNE DÜŞTÜ

Al Jazeera: Görgü tanıklarının köydeki çadırların üstüne düştüğünü ve pilotların paraşütleri sayesinde hayatta kaldığı bilgisini verdiğini söyledi.

İlgili Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (29)

Mahmut:

Bugün her metrekaresi şehit kanıyla sulanmış vatan toprağımızın hava sahasını ihlal eden namusumuzu ve şerefimizi hiçe saymıştır. Vatan toprağı namustur işgal edilemez işgale de müsade edilemez . Dedelerimiz nasıl canını vermişse o şekilde canımızı vermeye hazırız. Eğer bir karıç vatan toprağını düşman verirsek Allah katında dedelerimiz yakamızdan tutar ve vatanı biz size böylemi emanet ettik diye hesap sorarlar.

33
3
yanıtYanıtla
Hür:

Rusların korkusu mücahit Çeçen kahramanlardır

27
8
yanıtYanıtla
BOZKURT:

BÖYLE OLMASI GEREKIYORDU; TÜRKMEN KARDESLERIMIZ KATLEDILIYOR VE TÜRKIYENIN BIR BAHANEYLE MÜDAHALE ETMESI GEREKIYOR. RUSYA ELINDEN GELENI ARDINA KOYMASIN BIZ TÜRKIYEYIZ KIMSEDEN NE CEKINIRIZ NEDE KORKARIZDÜSMANLAR BIZDEN KORKSUN. MILLIYETCI TÜRK MILLETI HICBIRSEYE BOYUN EGMEZVATAN SAGOLSUN

30
3
yanıtYanıtla
oğlum:

Oğlum sadece Türk milleti mi var Turkiyede? Harbiden ot kafalı japon askerisin yaa....

yanıt2
yanıt17
orkun:

sadece Turkler yok elbette ama bu vatan bir butundur. turku ile kurdu ile vb. ama sen (OGLUM) Ve senin gibiler bu tip yorumlar yaparsa vay halimize (oglum) lafim sana yorumcu!!

yanıt5
yanıt1
...:

DAĞ BAŞIMI LAN BURASI HERKEZ HADDİNİ BİLECEK BİLMEYENE BİLDİRİRİZ

31
0
yanıtYanıtla
Ertuğrul:

Herkes haddini bilecek burası yıl geçen hanı degil

28
2
yanıtYanıtla
xwenas:

Siz aynen devam edin, güzel oluyor..

yanıt2
yanıt17
ya aliMobil-ANDROID:

kimsenin türk sinirini ihlal etme hakki yok , yapanda cezasini cekmeli ister rus olsun ister amerika ister yunan . sonuna kadar destekliyoruz tsk yi

27
2
yanıtYanıtla
nuri:

dış basın yazdı. merinosların çobanı talimat verdi rus uçağı vuruldu. sonra korkan çoban yok rus uçağı değildi biz ufo sandık diye açıklama yaptı. merinoslar hep bir ağızdan meeeeeeee diye bağırdı

6
21
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title