Haberler

Uluslar Arası Güreş Zafer Kupası Antalya'da Başladı

Bu yıl 17. Kez düzenlenen Zafer Kupası'nda Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda organize edilen müsabakaları, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya'nın yanı sıra AK Parti 22. Dönem Antalya Milletvekili Burhan Kılıç, Federasyon Başkan Vekili Oktay Aktaş, Genel Sekreteri Yusuf Açıkalın ve çok sayıda güreş sever takip ediyor.

Bu yıl 17. Kez düzenlenen Zafer Kupası'nda Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda organize edilen müsabakaları, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya'nın yanı sıra AK Parti 22. Dönem Antalya Milletvekili Burhan Kılıç, Federasyon Başkan Vekili Oktay Aktaş, Genel Sekreteri Yusuf Açıkalın ve çok sayıda güreş sever takip ediyor. Yıldız Kızlar ile Serbest ve Grekoromen Stil Yıldız Erkeklerin mücadele ettiği turnuvada, geleceğin olimpiyat şampiyonluğuna aday sporcular, ortaya koydukları mücadele ile tribünlerde yer alan izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatıyorlar. 17. Uluslararası Yıldızlar Zafer Kupası'nda Türk sporcular ile birlikte Rusya, Almanya, Fransa, Belarus, Azerbaycan, Gürcistan, İran, Ermenistan, Bulgaristan, Kazakistan, Kırgızistan katılıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Evcilmen Hamza Yerlikaya Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title