Haberler

Ulus Düz-Der'den Milletvekili Yılmaz Tunç'a TBMM'de Ziyaret

Güncelleme:

Bartın Ulus Düzköy Derneği yönetim kurulu üyeleri ve Düzköy Muhtarı Hüseyin Yılmaz AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'u TBMM'deki makamında ziyaret etti.

Milletvekili Tunç, Bartın'ın tüm ilçe ve beldelerinde olduğu gibi Ulus ilçesinin beldeleri ve köylerine önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini söyleyerek, Ulus çevre yolunu ve ilçe giriş çıkışlarındaki köprülerin yapımını tamamladıklarını Ulus İlçe Hastanesinin ihalesini gerçekleştirildiğini, önümüzdeki günlerde inşaat çalışmalarının başlayacağını, Ulus Merkez Atatürk İlköğretim Okulunun eskiyen binasının yıkılarak yerine yeni ve 24 derslikli modern bir okulun inşaat çalışmalarının başlandığını belirten Milletvekili Tunç, "Küre Dağları Milli Parkı yatırımlarımızda 2014 yılında devam edecek. Drahna etnoğrafya müzesi, Drahna-Cide bağlantı yolu ile ilgili ödenekleri de şuanda ayrıldı" dedi.

"Köydes Projesi ile köylerimize hizmet aktı"

Milletvekili Tunç, AK Parti'nin 12 yılda Türkiye'yi şehirleriyle, belde ve köyleriyle birlikte daha yaşanılabilir hale getirdiğini belirterek, "KÖYDES projesi ile Bartın'a 85 milyon lira tutarında yatırım yaptık, Köydes Projesi ile köylerde önemli hizmetler gerçekleştirdik. 2014 yılında da Köydes Projesi kapsamında köylerin yol ve içme suyu sorunlarındaki eksiklikleri gidermenin gayreti içerisindeyiz. Bartın'da 260 köy bulunuyor. Köydes Projesi için köylerimize 2005-2014 yılları arasında bin'i aşkın proje için toplam 85 milyon lira harcadık. Suyu olmayan, yolu olmayan köyümüz kalmasın diye çalıştık. Köylerimize 1200 kilometresi asfalt olmak üzere 2200 kilometre yol yaptık. 70 kilometre beton parke yol çalışması gerçekleştirdik. 320 ünitede içme suyu projesi gerçekleştirdik. Köylerimizin ihtiyacı olan demir, çimento, boru vs. alımı için gerekli ödenekleri aktardık" dedi. Milletvekili Tunç Köydes projesi kapsamında 7 adet kanalizasyon projesi gerçekleştirdiklerini belirterek AK Parti iktidarında köylerimizi yaşanılabilir hale getirdik. Bundan sonra da getirmeye devam edeceklerini belirtti.

Çalışmaları hakkında Milletvekili Tunç'a bilgi veren Ulus Düzköy Derneği (Düz-Der)Yönetim Kurulu Üyeleri, Milletvekili Tunç'a TBMM'deki çalışmalarında kolaylıklar dileyerek kendilerine sunmuş oldukları hizmetlerden dolayı da teşekkür ettiler.

Milletvekili Yılmaz Tunç, Düzköy Derneği (Düz-Der)Yönetim Kurulu Üyeleri ve Düzköy Muhtarı Hüseyin Yılmaz'a ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirerek, dernek çalışmalarında her zaman kendilerine destek olmaktan mutluluk duyacaklarını belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Enver Yılmaz Yılmaz Tunç Bartın Ulus Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title