Haberler

Uludağ Üniversitesinden Beş Projeye Destek

Güncelleme:

Uludağ Üniversitesi, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile birlikte sanayinin ihtiyaçları doğrultusunda katma değer üretmeye hazırlanıyor.

Uludağ Üniversitesi, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile birlikte sanayinin ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan beş teze daha katma değer üretmeye hazırlanıyor.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Uludağ Üniversitesi'nin beş sanayi tezi (San-Tez) projesini desteklediğini açıkladı.

Bakanlığın açıkladığı San-Tez Projeleri 2013 yılı 2. dönem sonuçlarına göre, Uludağ Üniversitesi'nde hazırlanan ve sanayicinin sorunlarını çözmeye yönelik hazırlanan beş sanayi projesi desteklenecek. Proje bedelinin yüzde 25'ini firmalar, yüzde 75'ini ise Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı karşılayacak.

Desteklenecek projeler ve proje ekipleri şöyle:

1-Yürütücülüğünü Mühendislik Fakültesi'nden Prof. Dr. Yaşar Pala'nın yapacağı bu projede, ÜÇGE DRS Depo Raf Sistemleri Paz. San.Tic. A.Ş. firması için ürün geliştirme çalışması yapılacak. Proje ekibinde yardımcı araştırmacı Yrd. Doç. Dr. Murat Reis, yükseklisans öğrencisi Emre Çalış ve yardımcı personel Akın Saka görev alacak.

2- Yürütücülüğünü Mühendislik Fakültesi'nden Doç. Dr. Ömer Kaynaklı'nın yapacağı projede, Magneti Marelli Mako Elektrik San. ve Tic. A.Ş.'nin bir problemini çözmeye yönelik çalışma yapılacak. Projede yardımcı araştırmacılar Yrd. Doç. Dr. Erhan Pulat ve Dr. Nurettin Yamankaradeniz, yükseklisans öğrencisi Efecan Düzyer, yardımcı personel Hakan Oğuz Erözkan çalışacak.

3-Yürütücülüğünü Mühendislik Fakültesi'nden Yrd. Doç. Dr. Fatih Karpat'ın yapacağı proje, Valeo Otomotiv Sistemleri Endüstrisi A.Ş.'nin ürün geliştirmeye yönelik bir talebini karşılayacak. Proje ekibinde, yardımcı araştırmacılar Prof. Dr. Nurettin Yavuz ve Doç. Dr. Necmettin Kaya, yükseklisans öğrencisi Oğuz Doğan, yardımcı personel

Arş. Gör. Celalettin Yüce, Hasan Şen, Göksel Cengiz, Murat Avcı, M. Onur Genç yer alıyor.

4-Proje yürütücülüğünü Mühendislik Fakültesi'nden Yrd. Doç. Dr. Sevda Telli Çetin'in yapacağı çalışmada, yine ÜÇGE DRS Depo Raf Sistemleri Paz.San.Tic.A.Ş. firması için ürün geliştirme çalışması yapılacak. Projede yardımcı araştırmacı olarak Prof. Dr. Osman Kopmaz, yükseklisans öğrencisi Ahmet Emre Öçal, yardımcı personel Akın Saka ve Ferhat Güler görev alacak.

5-Yürütücülüğünü Ziraat Fakültesi'nden Prof. Dr. İbrahim Ak'ın yapacağı projede, Yağcı Gıda Maddeleri Fidancılık İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ile TARFAŞ Tarımsal Faaliyetler A.Ş. firmaları için bir yem çalışması yapılacak. Projede, yardımcı araştırmacılar Yrd. Doç. Dr. Ekin Sucu ile Doç. Dr. Sertaç Gönenç Dokuzlu ve yükseklisans öğrencisi Merve Tuba Yavuz görev alacak. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Uludağ Üniversitesi Hakan Oğuz Ahmet Emre Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title