Haberler

Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne Doğru

Bursa, 25-26 Mart'ta 5'inci kez ev sahipliği yapacağı Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde, iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerini konuk edecek.

Bursa, 25-26 Mart'ta 5'inci kez ev sahipliği yapacağı Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde, iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerini konuk edecek.

Capital ve Ekonomist dergileri tarafından Uludağ Grand Yazıcı Otel'de düzenlenecek Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin açılışında Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun konuşma yapması bekleniyor. Zirveye, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran Symes, eski Finlandiya Başbakanı Esko Aho, eski İsveç Başbakanı Fredrik Reinfeldt ile eski Yunanistan Ekonomi ve Finans Bakanı Yannos Papantoniou da katılacak.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker, Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin'in de aralarında bulunduğu, finans, hizmet ve üretim alanında faaliyet gösteren çok sayıda yerli ve yabancı firmanın üst düzey yöneticileri ile iş adamları oturumlarda konuşma yapacak.

13 oturum yapılacak

İlk gün "Dijital Ekonomi ve Büyüme Stratejileri", "Teknoloji ve Trendler", "Girişimcilik 2016: Hayalden Gerçeğe", "Yarının Rekabetçi Sektörleri", "Tutumlu İnovasyon", "İşte Daha Fazla Kadın" ve "Perakende Sektöründe Yeni Dönem" başlıklı oturumlar gerçekleştirilecek.

"Kadın Dostu Şirketler Ödül Töreni"yle başlayacak zirvenin ikinci gününde ise "Global Marka Yolculuğu", "Bankacılık ve Reel Sektör", "Sanayinin Geleceği ve Endüstri", "Sosyal Sürdürebilirlik", "Yeni Dünya Düzeni ve Gelecek" ve "Türkiye 2023: Büyüme Nereden Gelecek?" başlıklı oturumlar yapılacak.

Zirvenin kapanış konuşmasını, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın yapması bekleniyor.

Kaynak: AA / Ekonomi

Mehmet Şimşek Türkiye Uludağ Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title