Haberler

Uludağ'da Kaybolan Üniversite Öğrencisinin Cesedi Bulundu

Bursa'nın Kestel ilçesinde, kamp yaptığı Uludağ'ın eteklerindeki kırsal Alaçam Mahallesi yakınlarında kaybolan 26 yaşındaki üniversite öğrencisinin cesedi bulundu.

Bursa'nın Kestel ilçesinde, kamp yaptığı Uludağ'ın eteklerindeki kırsal Alaçam Mahallesi yakınlarında kaybolan 26 yaşındaki üniversite öğrencisinin cesedi bulundu.

Alınan bilgiye göre, dün ilçesi Alaçam Mahallesi mesire alanında düzenlenen Artvin Yusufelililer Şenliği'ne katılan Eren Gürbüz akşam saatlerinde çadırını kurarak kamp yaptı.

Buradaki bir tesiste yemek yiyen Gürbüz, kamp yaptığı noktadan ormanlık alana doğru yürüyüşe çıktı. Ailesi uzun süre gence ulaşamayınca, durumu jandarmaya bildirdi.

Bölgeye sevk edilen Jandarma Arama Kurtarma (JAK), AFAD ve AKUT ekipleri, kayıp genci bulabilmek için gece geç saatlere kadar arama yaptı. Gece ara verdikleri çalışmalarına sabah yeniden başlayan ekipler, saat 09.00 sıralarında Taşbaşı mevkisinde kayıp gence ait malzemeleri buldu.

Çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştıran ekipler gencin, yaklaşık 70 metre aşağıda hareketsiz şekilde yattığını belirledi.

Patika yol ve halat sistemi kurarak söz konusu noktaya inen ekipler, kayıp gencin öldüğünü belirledi. Gürbüz'ün cesedi, halat sistemiyle yaklaşık 30 dakikada bulunduğu yerden çıkarıldı.

Dağlık bölge olduğu için traktörle bölgeye ulaşan cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından gencin cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü son sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen Gürbüz'ün AKUT öğrenci topluluğundaki sosyal sorumluluk projelerinde görev aldığı öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Artvin Kestel Alaçam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title