Haberler

"Fenerbahçe'nin KKTC'de Yatırım Yapması Ülke ve Spor Açısından Önemli"

Güncelleme:

KKTC İçişleri Bakanı Uluçay, "Fenerbahçe'nin KKTC'de yatırım yapması hem ülke hem de spor açısından önemli." dedi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı makamında kabul etti.

Uluçay, Fenerbahçe'nin KKTC'de yatırım yapmasının hem ülke hem de spor açısından önemli olduğunu söyledi. Ülkedeki takımların ve sporcuların gerek bireysel, gerekse takım olarak ambargolardan dolayı uluslararası yarışmalara katılamadığını hatırlatan Uluçay, "Ancak bu konuda çalışmalar yıllardan beridir devam ediyor" dedi.

Fenerbahçe Kulübü'nden bu yönde alınacak desteğin, spor açısından ülkeyi daha iyi yerlere götüreceğine dikkati çeken Uluçay, "Bu konuda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Fenerbahçe Kulübü'nün desteğinin devamını istiyoruz" ifadesini kullandı.

-Fenerbahçe'den, KKTC'ye üniversite

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, KKTC'de üniversite ve dernek çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Bu nedenle arazi arayışındayız, uygun yer bulunması halinde müracaat edeceğiz" dedi. Yıldırım, Bakan Uluçay'dan üniversiteyle ilgili destek istedi.

Yıldırım, KKTC'de Fenerbahçeli taraftarlarla buluştuklarını ve burada olmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. - Lefkoşa

Kaynak: AA / Spor

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Aziz Yıldırım Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title