Haberler

Ukraynalı Taraftarlar, Maç Öncesinde Fenerbahçeli Taraftarlara Saldırdı

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak maç öncesinde Shakhtar Donetsk'li taraftarlar, Fenerbahçeli taraftarlara saldırıda bulundu.

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçı öncesi, karşılaşmanın oynanacağı Lviv şehrinin işlek ve kalabalık bir caddesinde Shakhtar'lı bir taraftar elindeki makasla cadde etrafında kafelerde oturan Fenerbahçeli taraftarlara saldırdı.

SHAKHTAR'LI TARAFTAR BAŞINDAN YARALANDI

Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçeliler, Ukraynalı taraftara anında karşılık verdi ve Shakhtar'lı taraftar başından yaralandı.

Olay yerine kısa sürede polis geldi. Polis olaya karışanların ifadesini alırken, Türk taraftarlar kendilerini savunduklarını ifade ettiler.

Polisin gelmesiyle iki taraf da sakinleşti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Shakhtar Donetsk Lviv Spor Haberler

500

Yorumlar (30)

Fanatik fenerli:

Her zaman her yerde EN BÜYÜK FENER

26
14
yanıtYanıtla
EMRE:

bu fenerliler orayıdamı karıştırmış. hiç boş durmuyorlar maşallah

6
32
yanıtYanıtla
Trabzonlu:

Sevmem feneri ama avrupada ülkemizin temsilcisidir aynızamanda taraftarı din kardeşimiz dır. Fenere başarılar diliyorum bazı fenerli taraftarlar sonsuzluk yapsada Avrupada dayak yemeklerini istemem Su uUkraynalıların canına okuyun

24
10
yanıtYanıtla
özer öz.:

Beter olun emi. . Nereye gitseniz pislik yaratıyorsunuz. . . bin beter olun.

10
21
yanıtYanıtla
.:

ŞAKTAR FENERİ ŞAKTIR ETTİ O ZAMAN

10
19
yanıtYanıtla
Yeni FB li:

Ben cimbom ve trabzonsporu dönüşümlü olarak tutuyorum ama bu haber Fenerbahçe nin gücünü dünyaya gösterdi korkak pısırık cimbom Trabzon taraftarı gibi değil gevurdan korkmayan yırtıcı bende şu andan itibaren FENERBAHÇE liyim

17
11
yanıtYanıtla
kostenceli:

Bu aksam shaktar feneri şarj edecek hehe

5
23
yanıtYanıtla
tufan:

Len bu fenerliler ukraynada sadece kadınlar yaşıyor diye oraya gittiler. Erkekleri görünce kendilerini zor kurtarmislar aboww hepsinde teneke var ;))))))

7
17
yanıtYanıtla
Doğrusu bu:

Yalan haber. Fenerbahçe taraftarı bir grup klise önünde bira içerken doneks le alakası olmayan ukraynalı bir genç uyardı. Burada içmeyin şeklinde kavga çıktı. Bizim cami önünde ulraynalı bira içse bizde uyarırız

15
6
yanıtYanıtla
Adanali Celal:

Arkadaslar bu Ukrayna ve Rus Erkekleri Turk Erkeklerini yani bizleri hayatta sevmezler nedenini biliyormusunuz hmn soyleyim cunku bunlarin Kadinlarini gece gunduz halleden Dunyada baska bir Erkek milleti yok Kadinlari tadimiza doyamiyorlar bunlar onu hazmedemiyor cok normal saldirmalari

7
9
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title