Haberler

Ukrayna'nın Antalya Fahri Konsolosu Levent Aydın Görevden Alındı

Güncelleme:

Ukrayna'nın Antalya Fahri Konsolosu Levent Aydın, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin resimli tişört giydiği gerekçesiyle görevinden alındı.

Ukrayna Dışişleri Bakanı Pavel Klimkin, Fahri Konsolos Levent Aydın'ın görevinden alındığını açıkladı. Klimkin, "Aydın, çok sayıda Ukraynalı vatandaşa yardımcı oldu. Ama konu, prensip meselesi. Ben onun fahri konsolosluk görevinin sona erdirilmesi kararı aldım." dedi.

"GÖREVİNDEN ALINMASINI TALEP EDİYORUZ"

Ukrayna Parlamentosu Rada Milletvekili Oleg Lyaşko, konsolos Levent'in bu davranışın kaidelerin ihlali anlamına geldiğini iddia etmişti. Konuyla ilgili açıklama yapan Lyaşko, Ukrayna Dışişleri Bakanı Klimkin'e çağrıda bulunarak, "Aydın'ın görevinden alınmasını talep ediyoruz. Aydın'ın davranışı Ukrayna fahri konsoloslarına tanınan kaidelerin kaba şekilde ihlal edildiği anlamına geliyor. Bu Ukrayna vatandaşlarının derin öfkesine neden oldu. Toplumda olumsuz yankılar oluşturdu." dedi.

"NEZAKET BİZİM HER ŞEYİMİZ"

Antalya Fahri Konsolosu, 7 Temmuz'da Samuel Eto'o'nun imza törenine Rusya Devlet Başkanı Putin'in resmi bulunan tişörtle katılmıştı. Aydın'ın, Putin resimli ve "Nezaket bizim her şeyimiz" yazılı tişörtüyle imza törenine katılımı ile ilgili haberler, Rus ve Ukrayna basınında geniş yer aldı.

İşte kriz çıkartan o fotoğraf;

Kaynak: Haberler.com / Spor

Vladimir Putin Ukrayna Antalya Aydın Spor Haberler

500

Yorumlar (19)

sabah sabah:

ne mal adamlar var yaw. . . olm putin kimin adamı sen kimsin derdin ne. .

23
1
yanıtYanıtla
Hakan ş:

Yerinde bi karar bilerek giymiştir yada gerizakalıdır

22
1
yanıtYanıtla
AsiMobil-IOS:

Bundan olsa olsa at Hırsızı olur

19
1
yanıtYanıtla
selamci:

Bir cok ülkede bulundum birçok halk ile ic ice yasadim Kültürler farkli olsada kalplerimiz duygularimiz ayni oldu bir cok halk ile yasadim kültürlerimiz ayni veya yatkin olsada birbirimizi anlama ve hoşgörüruden uzak olduk ayri irklarin halklari baska irklara saygi gösteriyor ama trede ortadoguda ayni irklar ayni dinler aynidiler birbirine karsi ayrimcilik yapiyor ne yazikki bu icimizdeki canari irkciligi diss cikartiyor beni iilgilendirmez kimsenin dini dili cehenemde benim cenette benim bu allah ile aramizdaki bag baska dinlere dilere hakeret etmek günah ve ayiptir elestirmek ayri konudur islamda tas atana ekmek at diye bir durer vsr incilde dinler ksrdestir inssnlat gibi hepsini sev tevrata allahi sevmen icin ilk olarak insanlari sevmen lazim zeburda mali mülku seven insanlari sevmeyendir ve sevilmeyendir ve onu seven tek topraktir vs...lafin kisasi bir halk eger bir pÃrtiye 6milyon oy veriyorsa onu terörist sayamasiniz siz suclu iken güçlü oluyor insani asagiliyor yok sayiyorsunuz hani kurtler kardeşti bir örnek 16mart ta 5000kurt öldürdü irak halepce katlimi diye 20 yil bil olmadi kac kisi biliyor turkiyede ve hic bassagligi yayinlaniyormu syip be gunahbe hala iyikine öldü Diyenler var biz Kürtler Türkler bu ülkeyi kurtarirken sevgi icinde yasamai umut eylemistik kurtlet nerden bilsinki zorla asimle yapilacagini

7
13
yanıtYanıtla
Baki:

Adamlar haklı, atatürk kıyafeti gıy deseniz giymez

6
11
yanıtYanıtla
selamci:

Ben olsam misileme ocalanin tshortunu giyerdim ukranya bynu yapmasi lazim sonucta ikiside lider biri 100milyonu savunuyor biri 6milyon oy cocuklarla beraber 9milyonda onu say 15 milyon halki savunuyor ikiside lider ya aklim karisti turkiyede 15 milyon tererstmu var aman allahim olamaz mhp simdi 15 milyon insanimi öldürerek yok canim gerci yapiyorda bitirebilirmi acaba vayda dunyada en cok terörist trde varmis 15 milyon bahceli ne duruyo orda baston korgulugu gibi durmus vsybe bu gunleridemi gorecektim vallah ben karismam uzak dursunlar benden okadar

3
12
yanıtYanıtla
EDIM:

ÇOK İYİ ETMİŞLER ULAN İT DERLER ADAMA AJAN MISIN YOKSA ÜLKEYİ SATAN MI ZATEN İÇİMİZDE ÜLKEYİ SATMAK İSTEYEN ERMENİ TÜRKLERİ VARKİ SİNSİ YILAN GİBİ BEKLİYORLAR

12
2
yanıtYanıtla
AlamanMobil-IOS:

Bu adamin Eto nun imza törenin de ne isi var?????ne alaka???kim getirmis buraya???

14
0
yanıtYanıtla
ALİ CAN:

BU ZATİ MUHTEREM YAGCİLİGİNİ YAPMİŞ MENFAAT BELİRTMİŞ UYANİ

12
1
yanıtYanıtla
zaza:

yalakalık yapıyor putine yanına alır diye kendini

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title