Haberler

Ukrayna Basını: Kanarya Kafesi

Güncelleme:

Ukrayna'nın en çok okunan futbol sitelerinden Ua-football.com, maçın skorunu "Kanarya kafesi" başlığıyla duyurdu.

Ukrayna basını, Fenerbahçe'nin Shakhtar Donetsk ile 0-0 berabere kaldığı UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçını ilginç yorumlarla aktardı.

"BOKS KURALLARI GEÇERLİ OLSAYDI..."

Ülkenin en yüksek tirajlı gazetelerinden Segodnya gazetesi, "Shakhtar, stattaki çılgın baskıya rağmen kendi kalesine yaslanmayı aklına getirmeyerek, topu çok iyi kontrol etti ve Volkan Demirel'in kalesinde ciddi tehlikeler yarattı. Eğer futbolda boks kuralları geçerli olsaydı, Shakhtar maçın ilk yarısında hakemlerin ortak kararıyla galip gelirdi" diye yazdı.

"ÇÖP KUTULARINA VURARAK TAKIMLARINI DESTEKLEDİLER"

İstanbul 'dan maç izlenimlerini aktaran Ukraynalı muhabir, "Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 7'den 70'e herkes sarı-lacivert renklere bürünmüştü. Fenerbahçeli taraftarlar maç öncesi yalnızca davullarla değil, çöp kutularına, park halindeki otomobillere vurarak da takımlarını destekledi. Stat çevresinde çok yoğun güvenlik önlemleri vardı. Türk taraftarların tribünde görsel şovları neredeyse yok gibiydi, tezahürat ve ıslıklarla takımlarını desteklediler" ifadelerinde bulundu.

"FENERBAHÇE OYUNU DENGELEDİ"

Ukrayan devlet ajansı UNIAN, "Maç, Shakhtar Donetsk'in büyük avantajı ile başladı, ancak ilk 30 dakikada girdikleri çok sayıda tehlikeli gol pozisyonunu değerlendiremediler. Ardından Fenerbahçe yavaş yavaş oyunu dengeledi. İkinci yarıda ev sahibi ekip daha çok atağa girdi. Ancak Fenerbahçe de elde ettiği şanslardan yararlanamadı" şeklinde karşılaşmayı özetledi.

"FENERBAHÇE SAYGILI BAŞLADI"

Football.sport.ua sitesi, "Fenerbahçe, temsilcimize karşı oyuna çok saygılı başladı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, takımdaki tüm yıldız isimlere rağmen, oyuncularının maçın başında tüm güçleriyle hücuma geçmeye hazır olmadıklarını anlamamış olamazdı. Bunun sonucunda Shakhtar, topu kontrol etmek için yeteri kadar alan buldu" yorumunda bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Shakhtar Donetsk Fenerbahçe Ukrayna Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (57)

antifener:

ey yavrum hadi shaktar ele şu şikecileri, size 10 tepsi baklava benden

7
22
yanıtYanıtla
KRALX:

DÜNKÜ YORUMLARIMA BAKIN NE DEDİM. BEN BİR GALATASARAYLI OLARAK ESKİ TEKNİK ADAMIMIZ LUCE''NİN YANINDAYIM SHCACKTARI TUTUYORUM DİYE. ŞİKECİLERİN DE HEMEN ZORLARINA GİTMİŞTİ. TUR BİZİM DEDİLER. BEN DE BABAYI SİZ ALIRSINIZ DEDİM. AYNEN ÖYLE OLDU. VAN PÖRSİ-YALAN KARDAŞ GERİSİNANİ-SAHADA YOK HANİMEHMET TOPAL-ELİNE VERİN GOPAL (GOPAL KÜRTÇEDE BASTON DEMEKTİR. )FENERBAH. E=ŞİKEBAHÇE

5
21
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın GİNOBİLİ:

FENER VOLKANA DUA ETSİN YOKSA AZİZE ŞİKEYE BAŞVURURDU

7
15
yanıtYanıtla
Alayına cimbom:

Gece yarılarında ışıkları kapattınız korkuyoruz dediniz biz yine de kaydırmadık mı kupamızı sahanızın her bölgesinde :D

9
12
yanıtYanıtla
KRALX:

BİR DE ŞU VAR ŞİKECİLER GEÇEN SENE BİZİM ÖZELLİKLE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE ÇOK MAÇTA 4 GOL YEDİĞİMİZİ SÖYLEYİP DALGA GEÇTİLER. BİZ DE 4. YILDIZI TAKIP ONLARA GEÇİRDİK. MUHA HA HA HAAA. ZU HA HA HA HAAAA

10
9
yanıtYanıtla
ÜRRRRR KÜCÜ:

Cincon yine 4 köse fransanin siradan takimindan 4 yemis bu sitede yazmiyor ben hatirlatayim haaaaahaja

14
5
yanıtYanıtla
GS:

ZLATAN GELİYOR AZ KALDI RODRİGEZ ZATEN GELDİ SİZE FENA ÇAKCAZ BU SENE

6
13
yanıtYanıtla
ock:

Bakıyorum GS. liler ötüyor. Eh haklılar Bilali aldınız diğerlerini ne yapacaksınız. Ak bahçenin temiz bülbülleri Ferhatı, cavcav amcanızı, değirmenci, güral, kabze, sercan, serdar, töre, hakemler, vb. kıyaklarıyla ağlaya ağlaya şampiyon oldunuz. . . Utanmadan birde kasılıyorsunuz. . . Sizin horozluğunuz fb. ye sökmez. . .

9
8
yanıtYanıtla
ÜRRRRR KÜCÜ:

Cinconlar dilenmeyin onurlu olun acik real madridin kapisina mendil serdiniz futbolcu werdi siz gidin onu karsilayin bu gün geliyor

12
5
yanıtYanıtla
cmlMobil-ANDROID:

şikenin aga babası sizsiniz.vatan hainleri.katil cimbon

11
6
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title