Haberler

Ukrayna Askerleri Rus Ayrılıkçıyı Diri Diri Gömdü

Güncelleme:

Ukrayna'nın doğu bölgesinde Rusya ile çatışmalar sürerken, bir Rus ayrılıkçının Ukraynalı askerler tarafından diri diri gömüldüğü görüntüler sosyal medyada olay yarattı.

Rusya'nın Kırım'ı ilhak etmesinin ardından Ukrayna'nın doğusunda başlayan çatışmalar devam ederken, Rus kanalı Zvezda Ukraynalı askerlerin Rus ayrılıkçıyı diri diri gömüldüğünü iddia eden görüntüleri yayınladı.

"HENÜZ ÖLMEDİ"

Amatör kamera tarafından kaydedilen görüntülerde, 4 Ukraynalı askerin bir Rus ayrılıkçıyı daha önceden kazılmış bir çukura zorla attığı görülüyor. Üniformalı Ukraynalı askerler Rus ayrılıkçı için "henüz ölmedi" diyerek bağırırken, Rus ayrılıkçının canlı olduğu ve mezarın içinde ayağını oynattığı dikkat çekti.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ukrayna Rusya Yaşam Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

Berlin BJK:

eline gücü geciren hayvanlasiyor

59
12
yanıtYanıtla
Ahmet:

Nerede olursan ol eğer bir savaş varsa kafasına sık gitsin işkence etmeye ne gerek var ?

52
4
yanıtYanıtla
adam:

Eskiden, askerler daha adam gibi adamken, esir alinanlar veya tutuklananlara insanca davranmak meslegin ahlakiydi. Simdi ise insanlar canli canli gömülür, bodrumlarka canli canli yakilir, kimsenin umrunda degil. Düsman ise hersey caiz. Insanlik bitti!

27
2
yanıtYanıtla
Antipatik Mobil-IOS:

Proboganda videosu

11
5
yanıtYanıtla
recep atli:

cahape zihniyeti ukraynayi kasip kavuruyor arkadaslar.

15
1
yanıtYanıtla
sedef:

rusların dilini iyi çözmüş ukraynlar

13
3
yanıtYanıtla
ADALET:

GÖRÜNTÜLER UYDURMA KEMAL SUNALIN FİLMİ BİLE DAHA GERÇEKÇİ UTANMASALAR HORTUM KIBLE DİYECEKLER ADAM KAFASINA TOPRAK ATARKEN NEREDEYSE ÜFLEYEREK DÖKECEK RUSLARIN KARA PROPAGANDASI

7
1
yanıtYanıtla
ASABİ:

Aynı şeyi düşünüyordum aynı şeyi yazacaktım sen yazmışsın. Rusya, ukraynaya karşı komuoyu oluşturmak için kısa film çekmiş.

yanıt3
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title