Haberler

Uğur Işılak: Meclis'te Olmaları Beni Yaralıyor

Güncelleme:

AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Uğur Işılak, "Teröre karşı olduğunu ifade edemeyen bir partinin Meclis'te olması beni yaralıyor." dedi.

Uğur Işılak dün akşam katıldığı bir televizyon programında HDP'nin şiddeti meşrulaştıran açıklamaları ve eylemlerini eleştirdi.

"MECLİS'TE OLMALARI BENİ YARALIYOR"

Teröre karşı olduğunu ifade edemeyen bir partinin TBMM'de yer almasının kendini yaraladığını söyleyen Işılak, 'Dağdaki örgütten talimatlar alarak hareket edeceksiniz, bir tarafta eli silahlı insanlardan talimat alacaksınız, sonra kalkıp 13 yıldır iktidarda olan partiyi demokrasi düşmanı ilan edeceksiniz. Bunların demokrasi anlayışı nedir onu da bilmiyorum. 'İstediğimiz adamı öldürelim siz karşımayın, istediğimiz zaman halkı tehditle sandığa götürelim siz karışmayın, istediğimiz zaman musluklardan kan akıtalım siz karışmayın' diyorlar. Böyle bir demokrasi ve özgürlük anlayışı olur mu? Benim ekibimde Kürt arkadaşlarım da var. Ben zaten Türk ve Kürtçlüğe karşıyım. Zaten peygamberimiz . 'Üstünlük takvadadır' demiştir' dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Uğur Işılak Medya Güncel Haberler

500

Yorumlar (744)

ADIN.:

Helal olsun ugur ışılak.

28
47
yanıtYanıtla
erzurumlu25:

asıl terorist siz ve faşit zihniyetiniz inadınıza oyumuzu hdpye vercez

61
4
yanıtYanıtla
ATA TÜRK:

BU GERİ ZEKALIYI HANGİ GERİ ZEKALILAR ADAY GÖSTERMİŞ

47
17
yanıtYanıtla
Bozo123mobilWeb@haberler.com:

Sen git akpeye yalakali et sanatçi bozuntusu seni

53
8
yanıtYanıtla
cccMobil-ANDROID:

Seni milliyetçi hareket adam etti şimdi akp li olup HDP ye mi laf söylüyor sun sen önce aslını hatırla

45
9
yanıtYanıtla
ciziri:

BİR cizreli olarak adama katılıyorum. . . mecliste olmamamız lazım. . . . ülke anca böyle bölünür. . meclise girmek demek bölünmemek demek

14
40
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

mal lan bu herif

48
6
yanıtYanıtla
DoguluMobil-IOS:

Kurtlerin mecliste olmalari bey efendiyi yaraliyormus kurtler babanizin kolesimi turkler nekadar diyarbakirin sahibiyse kurtler okadar ankaranin sahibidir o meclis nekadar turk halkinin ise o kadar kurt halkinindir hdp turkiyenin yasallarina uyan birpartidir kurtlerin iradesini tanimiyorum diyorsun sen tanisan ne olur tanimasan ne olur bide sanatci olacaksi sanatci aydin olur idris naim sahin senin kadar irci deyildi erdogan nasil kovduysa senin de akibetin ayni olacak senin siyasete baslaman ve bitisin bir olacak cunku turkiye siyasetinde senin gibilerinin yeri yok konjuktor buna elverisli deyil cunku senin gibi ircilarin insana saygisi olmiyanin turkiyeye faydasiyok tam tersi felaketi olur mhp bile hdp ciizgileri siyasi gorusleri birbirilerine ters de olsa mhp saygili bu cumleyi kullanmiyor

46
7
yanıtYanıtla
WANLI:

YA BU ZAVALI NE KONUŞUYOR ŞARKINA DEVAM ET OYLAR HDP

44
9
yanıtYanıtla
vatandaşmobilWeb@haberler.com:

Seni rahatsız ettiysek ne mutlu bize ey tekçi faşo

46
7
yanıtYanıtla
Tüm 744 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title