Haberler

Uğur Dündar'a Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü

Güncelleme:

Eğitim - İş Antalya Şubesinin her yıl düzenlediği Başöğretmen Atatürk Onur Ödülünün bu yılki sahibi, gazeteci-yazar Uğur Dündar oldu.

Eğitim- İş Antalya Şubesi'nin her yıl düzenlenen 'Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü'nün bu yılki sahibi, gazeteci-yazar Uğur Dündar oldu. Dündar ödülünü 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde alacak.

Eğitim İş Antalya Şubesi, her yıl Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, Cumhuriyet devrimleri ve kazanımlarına sahip çıkan, ülkesinin ve milletinin birliğinden yana olan, kamuoyunda bu tavır ve tutumlarıyla öne çıkmış, örnek olmuş aydın, ilerici ve çağdaş isimlere 'Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü' veriyor. Bugüne kadar Mustafa Akaydın, Turgut Özakman, Müjdat Gezen, Yılmaz Özdil, Birgül Ayman Güler ve Metin Feyzioğlu'nun layık görüldüğü ödüle, bu yıl ise gazeteci-yazar ve program yapımcısı Uğur Dündar layık görüldü.

Eğitim İş Antalya Şube Başkanı Mehmet Balık, "İlçe yönetimleri ve üyelerden alınan ortak görüş ve öneriler sonucu bu yıl Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü'nü kamuoyunda belirtilen özelliklerle tanınan, halkın yazarı ve program yapımcısı, halkın öğretmeni Uğur Dündar'a vermeyi uygun bulduk" dedi.

Uğur Dündar'ın da bu ödülü almaktan onur duyacağını belirttiğini söyleyen Mehmet Balık, "Biz de bu anlamlı ödülü 24 Kasım 2015 Salı günü saat 18.00'de Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu'nda Belediye Başkanı Ümit Uysal ile birlikte takdim edeceğiz" dedi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Mehmet Balık Uğur Dündar Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title