Haberler

Ufuk Sarıca ve Barış Hersek'te Çeyrek Final Rötarı

A Milli Basketbol Takımımız, İspanya'da devam eden Dünya Kupası'nda çeyrek finale yükselirken, ay yıldızlı ekibimizde görev yapan Pınar Karşıyaka Antrenörü Ufuk Sarıca ve oyuncu Barış Hersek'in dönüş tarihleri 1 hafta daha uzadı.

A Milli Basketbol Takımımız, İspanya'da devam eden Dünya Kupası'nda çeyrek finale yükselirken, ay yıldızlı ekibimizde görev yapan Pınar Karşıyaka Antrenörü Ufuk Sarıca ve oyuncu Barış Hersek'in dönüş tarihleri 1 hafta daha uzadı. İspanya'da C Grubu'nu ikinci sırada tamamlayan millilerimiz, Avustralya'yı da son dakikadaki iki üçlükle 65- 64 mağlup ederek Litvanya ile çeyrek finalde oynamaya hak kazandı. Millilerimiz çeyrek finalde elense bile sıralama maçları oynayacak.

A Milli Basketbol Takımı'nda Başantrenör Ergin Ataman'ın yardımcılığını yapan Ufuk Sarıca ile kadrodaki tek Pınar Karşıyakalı oyuncu Barış Hersek, çeyrek finallerle başlayacak yeni müsabaka programı doğrultusunda İspanya'da 1 hafta daha geçirecek. Şu ana kadar şampiyonada oynadığımız 6 maçta da forma giyen Barış, ortalama 14 dakika süre aldı. Karşıyakalı oyuncu bu müsabakalarda 3.8 sayı, 1.3 ribaund, 1.3 asist ortalamaları ile mücadele etti. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title