Haberler

    Uefa, Trabzon'un Talebini Reddetti!

    Güncelleme:

    UEFA, bordo mavili kulübün Rostov maçını hükmen galibiyet talebini reddederek skoru tescil etti.

    Rostov kulübü, Trabzonspor'un Rus ekibinin UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında cezalı oyuncu oynattıkları gerekçesiyle hükmen galibiyet talebinin reddedildiğini duyurdu.

    Avni Aker'de oynanan maçta bordo mavililer, sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Önceki senelerden kalan bir cezası olan Rostovlu Reginal Goreux'un maçta oynatılması nedeniyle Karadeniz ekibi, hükmen galibiyet talebiyle UEFA'ya başvurmuştu.

    Rus kulübünden yapılan açıklamada, UEFA'nın maçın skorunu 2-0 olarak tescil ettiği ve rövanş maçının 28 Ağustos'ta Perşembe günü oynanacağını ifade edildi.

    26 yaşındaki futbolcu, 2011-12 sezonunda Standart Liege forması giyerken Wisla Krakow ile oynadıkları maç sonrası ceza almıştı ancak bu süreç içinde cezanın infazı gerçekleşmemişti.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Trabzonspor Rostov Spor Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    e.y:

    uefa daha bu sene celtic-legia varsova eslesmesinde ki legia eslesmenin eze eze galibi. legia cezalı oyuncuyu 80dk larda oyuna aldıgı için hükmen turu celtic e verdin. cifte standart değil de ne bunun adı

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title