Haberler

Simeone: Arda'nın Atılması Maçın Gidişatını Değiştirdi

Güncelleme:

Real Madrid'e 1-0 yenilerek turnuvaya veda eden Atletico Madrid'in teknik direktörü Diego Simeone, Arda'nın kırmızı kart görmesinin maçın sonucunu etkilediğini söyledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında deplasmanda Real Madrid'e 1-0 yenilerek turnuvaya veda eden Atletico Madrid'in teknik direktörü Diego Simeone, Arda Turan'ın kırmızı kart görmesinin maçın sonucunu etkilediğini söyledi.

"ARDA'NIN ATILMASI MAÇIN GİDİŞATINI DEĞİŞTİRDİ"

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Simeone, "Arda'nın atılmasına kadar oyun istediğimiz şekilde gidiyordu. Onun atılması maçın gidişatını değiştirdi" değerlendirmesini yaptı.

"KISKANÇLIK DUYDUĞUNA EMİNİM"

Real Madrid karşısında çok iyi mücadele ettiklerini ve Şampiyonlar Ligi'ne gururlu bir şekilde veda ettiklerini belirten Simeone, şunları kaydetti: "Futbolda hep mücadele etmek gerekir ve eğer sonuna kadar mücadeleni sahada verirsen yenilsen bile eve memnun gidersin. Çok zor bir turnuvada bu şekilde mücadele vermek kolay değil. Bu takım bana güven veriyor. Bir çok teknik adamın bu takımın teknik direktörü olamadığı için kıskançlık duyduğuna eminim."


Kaynak: AA / Spor

Atletico Madrid Diego Simeone Real Madrid Arda Turan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (42)

JembeyMobil-IOS:

Arda topcumu soytarımı belli degil ya kırmızı kart yer yada krampon fırlatır

10
43
yanıtYanıtla
ÇEKEMEYENLER:

Bizim ligden, 12 milyon değerinde bir yerli oyuncu söyleyin demiştim Ses çıkmamış aferin. . Adam son yılların en iyi 3-4 takımından birinde oynuyor. Atletico, bonservisini çok yüksek belirledi . Neden yüksek acaba :-)) Bi şeyler öğrendiniz mi Fenerbahçe Beşiktaşlılar ?

21
18
yanıtYanıtla
realistmobilWeb@haberler.com:

Pozisyonu izleyin kesinlikle kırmızı kart değil hakem resmen reale oynamış

32
6
yanıtYanıtla
arda kendini yenile!:

Ardanın kendine çeki düzen vermesi lazım. . . Biraz havalanmış gibi. . . Tipini de düzeltse iyi olur ne o öyle sakallar makallar? Arda kendini yenilemeli yoksa geldiği yeri kaybedecek. . .

19
10
yanıtYanıtla
zaza12mobilWeb@haberler.com:

Artist iste neolacak

14
13
yanıtYanıtla
baks bani:

uef başkanı olsaydım yemin ederim varya o kartları sana yedirtirdim hakem resmen şikeci ardanın her faulüne kart çıkardı

24
1
yanıtYanıtla
gübrettinmobilWeb@haberler.com:

Anca gitsin simit sarayı reklamlarinda oynasin ve igrenc sunucu burcuyla gezsin kafasi buyuk ise yaramaz bir adamsin sen

15
8
yanıtYanıtla
antı şıkebahçe:

serkan gardaş ıyı dıyonda gs nın yetıştırdığı adam şampıyonlar lıgınde çeyrek fınalde oynuyo mılı maçlardada sahadan kaçmıyo sen mılı takımı duzeltmek ıstıyosan once tupçu ıle başkanınızı futboldan uzaklaştıracan ha emenıkeyede sahıp çıkın oterse hapı yutarsınız haaa

22
1
yanıtYanıtla
tursuz arda:

dışarıda iyiki bir türk oyuncu var hemen göklere çıkartırsınız. Allahtan brezilya gibi değilsiniz.

14
9
yanıtYanıtla
KaanMobil-IOS:

Her hafta istanbulda gezip tozuyor... Ne bekliyordunuz?

16
7
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title