Haberler

Uçan Spor Araba Göklerde!

Güncelleme:

Viyana'da tanıtılan uçan spor araba Aeromobil'in yaratıcıları bu arabanın tün dünyada seyahat alışkanlıklarını değiştireceğini düşünüyor.

Avusturya'nın başkenti Viyana'da gerçekleştirilen Piooners (Öncüler) festivalinde normal arabalar gibi şehir trafiğinde gidebilen, normal arabalara uygun park yerlerine girebilen ama bunların sütüne uçabilen bir spor araba tanıtıldı.

TRAFİK SIKIŞINCA HAVALAN

Slovak bir firmanın geliştirdiği araba, işi nedeniyle düzenli seyahat edenlere özellikle de yolları bozuk kırsal kesimlerde yaşayanlar için çok avantajlı olduğu belirtiliyor.

4 SAAT UÇABİLİYOR

Havadayken saatte 200 km hıza çıkabilen araba 4 saat uçuş süresi ile yaklaşık 700 km yol kat edebiliyor. Uçabilen spor araba yerdeyken 140 km hıza çıkabiliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Avusturya Viyana Teknoloji Dünya Haberler

500

Yorumlar (1)

AVŞAR OĞLU:

Yerli otomobil izim otomobi imalatı için, ''baba yiğit'' arıyoruz, çarçurcu çıkıyor karşımıza. Bu imalatçıların orijinal parçaları söküp, üretici ruhlu yedek parça takmak gerekiyor galiba. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title