Haberler

Üç Jürinin Toplamı Bir İrem Derici Etmiyor

Güncelleme:

O Ses Türkiye 2011'de Derici'ye burun kıvıran, Hadise, Murat Boz ve Mustafa Sandal'ın en ilgi gören videolarının görüntülenme sayısının toplamı bile Derici'ye yetişemiyor.

Resmi nikâhın tamamlanabilmesi için iki şahitle birlikte İrem Derici'nin 'Kalbimin Tek Sahibi'ne şarkısının da icra edilmesi gerekiyor.

EN ÇOK TIKLANAN VİDEO KLİP

Bahsi geçen şarkının klibi Youtube'da 71 milyon kez izlenmiş. Şarkıyı tamamlayanlar, beğenenler şarkının müzikal kalitesi ayrı bir tartışma konusu tabi, Derici'nin mütevazı kişiliğiyle bu ilgiyi 'çok' bulduğunu da bir yere not etmek gerekir belki, ama hiçbiri şarkının Türkiye 'nin en çok ilgiye mazhar olan video klibi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Sanatçıların 'en iyi tek şarkı' performansları göz önüne alındığında da ortaya çok ilginç sonuçlar çıkıyor.

İREM DERİCİ BİR YANA ÜÇ JÜRİ BİR YANA

Derici'yi bizle tanıştıran 2011'de katıldığı O Ses Türkiye yarışması. Derici o akşam performansını gerçekleştirdikten sona onu takımına almak için dönen tek jüri üyesi Hülya Avşar olmuştu. Avşarkızı müspet oy kullanmayan jürilere 'Size inanmıyorum, bende mi bir anormallik var' diyerek şaşkınlığını getirmiş, Mustafa Sandal, Hadise ve Murat Boz'dan oluşan ekip de Boz sözcülüğünde: 'Bir sen normalsin hepimiz anormaliz' diyerek Avşar'ı 'ti'ye almışlardı.

O SES TÜRKİYE'NİN STARI

Yarışmanın akabinde sözleri Özlem Küçükyılmaz, müziği Melih Kibar'a ait 'Bensiz Yapamazsın'la profesyonel müzik dünyasındaki ilk işini yapan Derici, Zorun Ne Sevgilim şarkısıyla geniş kitlelere ulaştı. 15 Nisan 2014'de son teklisi 'Kalbimin Tek Sahibine' ise adeta nikah-düğün organizasyonlarının resmi şarkısı oldu.

ÜÇÜNÜN TOPLAMI İREM DERİCİ'YE YETİŞEMİYOR

Dijital platrformda 71 milyon barajını aşan İrem Derici'ye o gün 'burun kıvıran' ses sanatçılarının en çok ilgi gören videolarına baktığımızda Derici'nin bariz bir üstünlüğü dikkat çekiyor. Murat Boz'un Gülşen'le düeti 'İltimas' 30 milyon kez görüntülenme barajını aşarken, Hadise'nin Nerdesin Aşkım'ı da 17 milyonu geçen bir performans sergiliyor. Mustafa Sandal da Aşka Yürek Gerek'le beş milyon barajına dayanmış durumda. Üç sanatçının bu performanslarının toplamı da İrem Derici'nin nisan ayında piyasaya sürdüğü teklisi 'Kalbimin Tek Sahibi'nin yanına yanaşmaya yetmiyor.



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Mustafa Sandal Murat Boz Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÇÖL TOZU hangi illerde görülecek? Çöl tozu kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? 26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500

Yorumlar (41)

memet:

Hadise`nin 17 milyon tiklanan video`suda bacaklarina bakmak isteyen abazalardir muhakkak. Kadinda ses yok. ne yapsin orasini burasini gostererek videosunu izlettiriyor. Irem dericinin tirnagi olamaz.

63
2
yanıtYanıtla
yuğba kabataş:

ne işimizi gelmiycek murat boz star marka biz böyle iremleri çok gördük sonra çöküşüde bir olur tipsizin teki zaten murat boz la hadisenin tırnağı olmaz medya iremi meşhur yapma çabasında daha ben hiç bir şarkısını dinlemedim dinlemede tipe bak murat la hadisenin çok da umurunda sanki çokta tımnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

1
63
yanıtYanıtla
rahip:

BUNNLARIN HANGİSİ ACABA KURAN OKUMAYI BİLİYOR.

18
35
yanıtYanıtla
DERSİMLİ:

O JURİDE OTURANLARIN HER BİRİNE 300 KEÇİ VERECEN DAĞ BAYIR DOLAŞTIRACAKSIN. ELEKTRİĞE YAZIK O PROGRAMLARI SEYREDERKEN!!!

47
3
yanıtYanıtla
Kasırga:

İrem derici nin şarkı sözleri kendine ait bu zaten başlı başına bir başarı değil mi.

42
3
yanıtYanıtla
Marcus Cohen:

Siz hiç Mustafa Sandalı canlı söylerken gördünüz mü. Hadise desen kendini Beyonce sanıyor baldır bacak göstermeyi müzik sanıyor. Murat Bozda tip olmasa elle tutulur beş şarkısı yok. O gün o programı izleyip bu kızı görünce çok iyi ses dedim. Bir tek Hülya Avşar hanımefendi gördü. Kendi belki müzik hayatında hit şarkılar yapamamış olabilir ama 25 senedir Türk sinemasının yıldızı insan zarrafı birisi. İşte buna sonuç olarak ummadığın taş baş yarar desinler. Bu kızın önü açık.

43
0
yanıtYanıtla
mehmet:

mustafa harıc onların hıcbırınden bısey olmaz

17
12
yanıtYanıtla
21 BELA DİYARBAKIR:

bende çok seviyorum irem dericiyi hem güzel hemde başarılı çok da severim şarkılarını anlamlı şarkılar yapıyo irem dericiden kalbimin tek sahibi şarkısını burdan herkese gönderiyorum benden size gelsin bu şarkımutlaka dinleyin arkadaşlar tşk!!! ben diyarbakırlıyım size bi şarkı söyliyim dinlediğinizde gülmekten kopacaksınız youtubeye MİŞER ĞEYRİ STYLA yazın baştakini tıklayın çok komikkk:))))

7
22
yanıtYanıtla
tepki:

hadise: atanamayan beyoncemurat boz: çakma tarkanmustafa sandal: ne olduğu hala araştırılıyone sonuç bekliyorsunuz ki

29
0
yanıtYanıtla
irem derici:

Teşekkürler arkadaşlar. . .

24
0
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title