Haberler

Üç Ayrı İlde 3 Kişiyi Dolandırdığı İddia Edilen Zanlılar Yakalandı

GAZİANTEP (İHA) – Üç ayrı ilde 3 farklı kişiyi dolandırdığı iddia edilen 2 şüpheli şahıs, Gaziantep'te gözaltına alındı.

GAZİANTEP (İHA) – Üç ayrı ilde 3 farklı kişiyi dolandırdığı iddia edilen 2 şüpheli şahıs, Gaziantep'te gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtarak Çorum, Erzincan ve Kocaeli'de 3 kişiyi dolandırdıkları iddia edilen Enver Ç. ve Serhan A., Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro ekipleri tarafından ev ve iş yerlerine yapılan baskınla yakalandı. Vatan ve Yaprak mahallelerinde yakalanan şahısların Kocaeli'de 2 bin 950, Erzincan'da 6 bin ve Çorum'da 3 bin 778 TL aldıkları, bir mahalle muhtarı, hemşire ve bir vatandaştan olmak üzere toplamda 12 bin 782 TL dolandırdıkları öğrenildi.

Diğer illerle koordineli bir biçimde çalışan Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro ekiplerinin, postane ve banka hesaplarından şahıslara ulaştığı bildirildi. Hesapçı olarak tabir edilen zanlılar, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alındıktan sonra Gaziantep Adliyesi'ne sevk edildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erzincan Çorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title