Haberler

Tyd Yeni Başkanı Murat Ersoy Seçildi

Güncelleme:

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği'nin 12'inci Olağan Genel Kurulu'nda yeni yönetim ve başkanlık seçimi gerçekleştirildi.

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanlığı'na AIC Group ve Atlasjet Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı, ETS Group ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ersoy, oybirliği ile seçildi. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Kültür ve Turizm eski Bakanı Abdülkadir Aksu, İçişleri eski Bakanı ve İstanbul eski Bakanı Nevzat Ayaz'ın yanı sıra çok sayıda sektör temsilcisinin katıldığı İstanbul Swissotel The Bosphorus'ta düzenlenen 12. Olağan Genel Kurulu toplantısında Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanlığı'na AIC Group ve Atlasjet Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı, ETS Group ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ersoy seçildi.

1988 yılında, turizm yatırımcıları tarafından kurulan Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TYD), turizmin ve turizm yatırımcılarının sorunlarının çözümünde yardımcı olmak ve ülkemizin dünya turizminden aldığı payı arttırmak için faaliyet gösteriyor.

Turizm sektöründe yatırım yapan kişileri ve şirketleri temsil eden sivil toplum kuruluşu TYD'nin 12. Başkan'ı olarak seçilen AIC Group ve Atlasjet Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı, ETS Group ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ersoy, teşekkür konuşmasında şunları söyledi:

"Bana ve ekibime bu onurlu görevi layık gördüğünüz için teşekkür ederim. TYD'yi yükseltmek için her türlü çabayı harcayacağız. Oteller, tur operatörleri ve havayolu taşımacılığı turizm için önemli 3 sac ayağı. Mutlaka birlikte hareket etmesi gerekiyor. Ben bu üç sektörde de aktif olarak yer alıyorum. Yönetim Kurulu üyelerimiz de yine bu sektörün büyük ve deneyimli oyuncularından seçildi. Geçmiş dönemlerden farklı olarak turizm finansmanı için finans sektöründen de yönetim kurulu üyelerimiz var.

Türkiye'nin 2023 yılı hedefi 55 milyar dolar ve bu rakamı aşmayı başaracağız. Çünkü Türk turizmi hesap edilenden çok daha hızlı gelişiyor. Hedef koymak değil hedefi yakalamak önemli. Hedefi yakalamak için de gerekli alt yapının oluşturulması gerekiyor. Önümüzdeki dönemde bürokratlarımızla ve turizm temsilcilerimizle birlikte ileriye dönük çalışmalar hayata geçireceğiz ve gerekli alt yapının oluşmasını sağlayacağız. Turizm yatırımcılarının karşılaştığı sorunlara yönelik pratik çözümler getirilmesi için çaba harcayacağız. Bu sorunlar giderilirse turizm yatırımcısı daha büyük yatırımlara imza atabilecektir.

TYD bir bakıma patronlar kulübü; yatırım yapan ve elini taşın altına koyan yatrımcıların klubü. Bu dönemde üye sayısını artırmaya çalışacağız ve üyelerin katkılarını ortaya koymalarını sağlayacak bir projeler zinciri hazırlayacağız. TYD üyesi olmanın ulusal faydalar dışında maddi faydalar da sağladığının görülmesini istiyoruz.

Bu sene, turizmin finansla beraber 4 sac ayağının bir arada olduğu bir yönetim oluşturduk. Bu yönetim ile çok daha farklı, hızlı sonuçlar alan projeleri hayata geçireceğimize inanıyoruz, şimdiden vereceğiniz destekler için teşekkür ediyorum. Yeni dönem turizm camiasına ve Türkiye'ye hayırlı olsun."

YÖNETİM KURULU BAŞKANI: Ali Murat Ersoy

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ:

1. Fettah Tamince – Rixos Hotels YK Başkanı

2. Mustafa Keten – Akfen Holding A.Ş. – YK Başkanı

3. İbrahim Birkan - Turser Turizm A.Ş. - GM

4. Cemil Uğurlu – Çalışkan Kardeşler Şirketler Grubu – YK Başkanı

5. Hakan Ateş – Denizbank A.Ş. - Genel Müdür

6. Ö. Recai Çakır – Kadıkalesi Turizm İnşaat Yatırım İşlt. ve Tic. A.Ş. YK Başkanı

7. Ece Tonbul Kilit - Paloma Otelleri – YK Üyesi

8. Üstün Özbey - Setur Servis TuristikA.Ş. - GM

9. İsmet Güral - Heriş Seramik ve Turizm Sanayi A.Ş. – YK Başkanı

10. Ayhan Bektaş - Oti Holding A.Ş. – YK Başkanı

11. Hande Tibuk - İnter Turizm/Net Holding - Koordinatör

12. Ramazan Aslan - Aska Otelleri YK Başkanı

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Abdurrahman Arıcı Murat Ersoy Atlas Jet Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title