Haberler

Twitter'da Melih Gökçek'e "Üstünde Ne Var?" Sorusu

Güncelleme:

Melih Gökçek, Twitter'da "Üstünde ne var?" şeklinde soru yönelten takipçisine Pijama ve üşümeyeyim diye havalı yelek..." yanıtını verdi.

Sosyal medyayı en etkili kullanan siyasilerden biri olan ve Twitter’da 2 milyonu aşkın takipçi sayısı ile öne çıkan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in dün Twitter’da bir takipçisiyle girdiği sohbet sosyal medyanın gündemine oturdu.

"ÜSTÜNDE NE VAR?"

Gökçek’in dün gece saatlerinde Twitter hesabı üzerinden, “TWİT ALEMİ...HADİ BUYRUN SOHBETE...SORULARINIZI CEVAPLAMAK İSTİYORUM...TABİİ YETİŞEBULDİĞİM KADAR:))” mesajının ardından bir takipçisi Gökçek’e "Üstünde ne var?" diye sordu.

GÖKÇEK'İN YANITI SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Gökçek ise bu soruya "Pijama ve üşümeyeyim diye havalı yelek..." yanıtını verdi. Gökçek'in yanıtı takipçileri tarafından çok sayıda retweet aldı.

İşte Gökçek ve takipçisi arasında yaşanan o diyalog;


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Melih Gökçek Twitter Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (46)

ahmet kaya:

üstünde ne var diye sorana kadar. yakınlarının üstünde neler (para, ev, araba) var diye sorsaydın ya birader.

23
15
yanıtYanıtla
CIRAK:

MELIH GÖKCEGI ELESTIRENLER DAHA ÖNCEKI MURAT KARAYALCIN ZAMANINI BIR ARASTIRSIN , YASI TUTUYORSADA BIRAZ HAFIZASINI ZORLASIN ANKARANIN PISLIGINI REZILLIGINI GÖRÜR MELIH GÖKCEK GELDI ANKARA ANKARA OLDU BASKANIM SIZI SEVIYOR VE DESDEKLIYORUZ

16
13
yanıtYanıtla
milliyetçi hareket:

biz ankara nın eski halini bilmeyiz ama geldik gördük ankarayı. başkentten başka her şeye benziyor.

yanıt0
yanıt0
Kürt SİBGATULLAH ALLAH IN YARATICI GÜCÜ:

Eyyy Yüce Müslüman Kahraman Türk Milletinin yetiştirip yine yüce müslüman kahraman Türk milletinin hizmetine sunduğu değerli vatan ve millet evladı, vatanınıve milletini her şeyin üzerinde seven, vatanının ve milletinin sevdalısı, vatanının ve milletinin HADİMİ, geleceğin DEVLET BAŞKANI ve BAŞ KOMUTANI, Pek muhterem İ. Melih GÖKÇEK bey efendi Yüce Yaratan yar ve yardımcınız, yolunuz açık bahtınız ak olsun. Yüce Yaratan sizi ebediyyen hiç mi hiç mahcup etmesin ve utandırmasın. Bu duygu ve düşüncelerle en derin saygılarımı sunar hürmetle ellerinden öperim değerli gelecekte DEVLET BAŞKANIM ve BAŞKOMUTANIM.

13
16
yanıtYanıtla
Mehmet Keskin:

Hayırdır, nereye müdür olmaya çalışıyorsun ??? Yanlış yerdesin. . .

yanıt0
yanıt0
ALLAH AKIL FİKİR VERSİN.:

BONZAİMİ CEKTİN SEN DOSTUM BU NASIL BİR KAFA BÖYLE :)))))))

yanıt0
yanıt0
060606:

cep telefonuna mesajmı geldide böyle yazıyorsun. belediyenin hangi biriminde işe başlamak istiyorsun?yanlış yerdesin. . .

yanıt0
yanıt0
köroğlu:

içinden geçeni söylemiş illa bir çıkarımı olması lazım ama gerçekleri söylemiş benimde içimden geçen duygular bunlar allah yolunu açık etsin

yanıt0
yanıt0
tunakan:

başkanın şahsi hesabına at bu yorumu istediğin yerde işe başlatır seni çok pis yalamışsın :)

yanıt0
yanıt0
benim ben avni:

sibgatullah ne yapıyosun sen. tamam sakin ol, bişey yok vallahi yok. hadi bi yüzünü yıka kendine gel. arkadaşlar kusura bakmayın düzelecek dua edin inşallah

yanıt0
yanıt0
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title