Haberler

'Tuzlu Ayran Verdim'

Ayşe Şule Bilgiç, Bir Yıldır Beraber Olduğu Kıraç'ın Sevgisini, Ailesiyle Kendisini İstemeye Geldiği Gün, Ona Tuzlu Ayran İkram Ederek Test Ettiğini Söyledi.

Ayşe Şule Bilgiç, tüm bunlara rağmen "Kıraç'ın sevgilisi" olarak tanınıyor. Bunun zaman zaman kendisini utandırdığını belirten Bilgiç, "Biz 3-4 yıldır tanışıyoruz, bir yılı aşkındır da beraberiz. Medyatik insanlar olmadığımızdan pek ortalarda değildik. Ama son dönemlerde 'Kıraç bir güzelle yakalandı' diye haberler çıkmaya başladı. Biz de 'Çıkalım, söyleyelim' dedik. Ondan sonrasını biliyoruz" diyen Bilgiç, Kıraç'ın ailesiyle kendisini istemeye geldiği günü de şöyle anlattı:

"İçimdeki cesaret, Türk kadınının cesareti. Ben kendimi Kurtuluş Savaşı'nda mermi taşıyan Türk kadınlarının modernize edilmiş bir hali olarak görüyorum. Hiçbir şekilde uçuk kaçık, asi, laf dinlemez, tuhaf giyinen, erkeksi biri değilim. Tuzlu ayran bile yaptım! İstenmeye gelen kız damat adayında gönlü varsa tuzlu ayran ikram edermiş, damat adayı da içerse onun da gönlü var demekmiş. Neyse ki bizimki içti!" Geçmişte Kıraç'ı hiç dinlemediğini de itiraf eden Ayşe Şule Bilgiç, "Kıraç diye birinin varlığından haberdardım ama önüme üç kişiyi koysaydınız, 'Hangisi Kıraç' deseydiniz bulamazdım. Ama büyük kayıpmış, şimdi anladım" dedi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title