Haberler

Tuzlaspor-Sivasspor Maçının Ardından

Mustafa Akın, İstanbul-DHA Ziraat Türkiye Kupası'nda, Sivasspor'u 3-1 mağlup eden Spor Toto 3. Lig 1. Grup temsilcisi Tuzlaspor teknik direktörü Zafer Yiğit, "3 puan aldık ve grupta 6 puan yaptık. Kazanabildiğimiz kadar kazanmaya devam edeceğiz" dedi.

Mustafa Akın, İstanbul-DHA

Ziraat Türkiye Kupası'nda, Sivasspor'u 3-1 mağlup eden Spor Toto 3. Lig 1. Grup temsilcisi Tuzlaspor teknik direktörü Zafer Yiğit, "3 puan aldık ve grupta 6 puan yaptık. Kazanabildiğimiz kadar kazanmaya devam edeceğiz" dedi.

Zafer Yiğit, Tuzla Belediye Stadı'ndaki mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamasında, "Her maçımızı böyle oynamaya çalışıyoruz. Futbolcularımız ellerinden geleni yaptılar. Girdikleri pozisyonları gol yaptılar. Bir kaç gol daha olabilirdi. Sonuçta 3 puan aldık ve grupta 6 puan yaptık. Kazanabildiğimiz kadar kazanmaya devam edeceğiz. Sivasspor'un da bir an önce çıkışa geçmesini diliyorum. Tabii ki önceliğimiz lig. Her takımı yenebilecek düzeyde olduğumuzu düşünüyoruz ve kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Alabildiğimiz kadar galibiyet alıp çıkabilirsek bir üst tura çıkarız. Çıkamazsak da ligde devam ederiz" şeklinde konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda şu ana kadar iki Süper Lig takımını mağlup ettiklerini ve Gaziantepspor ile de karşılaşacakları hatırlatan Yiğit, "Haddimizi biliyoruz. Rakiplerimize de saygı duyuyoruz. Onlar da bize göre farklı kadro çıkarabilirler. Her maçı kazanacağız diye bir şey yok. Şu an iyi gidiyoruz. Bizim de maç kaybedeceğimiz zamanlar olacaktır. Gaziantepspor maçında da elimizden gelen en iyi oyunu oynayacağımızı söyleyebiliriz" ifadelerini kullandı.

ROBERTO CARLOS: "KUPADA YAŞADIĞIMIZ BU DURUMLARI HAYATIMDA HİÇ YAŞAMADIM"

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos ise maçın ardından yaptığı açıklamasında, "Oyuncularımızın yeterli performansı vermemesi nedeniyle kafamızda soru işaretiyle gidiyoruz" dedi.

Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda kötü gidişatın sürdüğünün hatırlatılması üzerine Carlos, "Tabii ki bazı değişiklikler olacak. Gidenler ve gelenler olacak. Gelecek olan arkadaşların şu anda oynayan arkadaşlardan daha fazla motivasyon içinde sahada olması bizim için en önemli olan şey. Kupada yaşadığımız bu durumları hayatımda hiç yaşamadım. Taraftarımızdan özür diliyoruz. Hepsini düzelteceğiz. Sahanın sentetik olmasıyla hiçbir alakası yok. Her iki takım için de aynı şartlar vardı. Onlar bizden biraz daha alışık olsalar da bu bir mazeret değil. Asıl önemli olan oyuncuların hırsları, arzuları, istekleri ve motivasyonları. Aynı hatalara tekrar tekrar düşmemeleri gerekiyor. Bu takımda herkese oynama fırsatı verdik ve kendileri bize kimin oynayabileceğini, kimin oynayamayacağını gösterdiler" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Kupası Mustafa Akın Zafer Yiğit Sivasspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title