Haberler

Tuzla Deniz Harp Okulu Yelkencileri 'Kupa' Peşinde

Güncelleme:

Tuzla Deniz Harp Okulu Yelken Takımı, bu yıl Preveze Deniz Zaferi'nin 933'üncü yıl dönümüne denk gelen 'Donanma Kupası Yat Yarışı' için Gölcük'e uğurlandı.

Tuzla Deniz Harp Okulu Yelken Takımı, bu yıl Preveze Deniz Zaferi'nin 933'üncü yıl dönümüne denk gelen 'Donanma Kupası Yat Yarışı' için Gölcük'e uğurlandı.

Tuzla Deniz Harp Okulu Yelken Takımı, Gölcük- Fenerbahçe Koyu arasında düzenlenecek 'Donanma Kupası Yat Yarışı' için Gölcük Donanma Komutanlığı'na uğurlandı. Bu yıl Preveze Deniz Zaferi'nin 933'üncü yıl dönümüne denk gelen yarışmaya 11 yelkenle katılacak olan takımı yapılan hazırlıkların ardından Deniz Harp Okulu Komutanı Tümamiral Mesut Özel ile Öğrenci Alayı Komutanı Kurmay Kıdemli Albay Murat Cemal Girginer uğurladı.

"GERÇEK DENİZCİ DENİZDE OLUR"

"Gerçek denizci denizde olur" diyen Tümamiral Mesut Özel, "Günlük eğitimler bir yandan devam ederken ulusal yarışlara da katılıyoruz. Deniz Kuvvetleri Kupası'na 10 takımla katıldı. Bu kupada da 11 tekne ve 115 personelle iddialıyız. Yelken olayına büyük önem veriyoruz. Yat, personel ve yelkenli olarak ABD'nin bile önündeyiz" diye konuştu.

"EVLATLARIMIZI İYİ BİR DENİZCİ VE ASKER OLARAK MEZUN EDİYORUZ"

Liderlik yönetiminin, Deniz Harp Okulu'nun en büyük parçası olduğuna dikkat çeken Murat Cemal Girginer ise, "7 bilimsel dalımızın yanında liderlik yönetimi de çok önemli. 4 sene boyunca iyi insan ve iyi vatandaş olarak teslim aldığımız evlatlarımızı, iyi asker, iyi denizci ve iyi birer asker olarak mezun ediyoruz" dedi.

Yarın Deniz Kuvvetleri birimlerinde Preveze Deniz Zaferi ile 933'üncü kuruluş yıl dönümü nedeniyle törenler ve halka açık çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Gölcük Donanma Komutanlığı'ndaki gemicilik gösterileri, bando konseri ve objeler sergisi gibi etkinlikler, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bostanoğlu'nun saat 10.30'da yat yarışının startını vermesinden sonra başlayacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Deniz Harp Okulu Fenerbahçe Gölcük Tuzla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title