Haberler

Tuvalet Deposunda Yaşayan Bedensel Engelli Eve Kavuştu

Tuvalet deposunda yaşayan bedensel engelli eve kavuştu- Erzincan'da, 4 yıldır temizliğini yaptığı cami tuvaletinin malzeme deposunda yaşayan bedensel engelli Celal Şengül, Erzincan Valiliği tarafından eve yerleştirildi Erzincan'da, 4 yıldır temizliğini yaptığı cami tuvaletinin malzeme deposunda yaşayan bedensel engelli Celal Şengül, Valilik tarafından eve yerleştirildi.

Tuvalet deposunda yaşayan bedensel engelli eve kavuştu- Erzincan'da, 4 yıldır temizliğini yaptığı cami tuvaletinin malzeme deposunda yaşayan bedensel engelli Celal Şengül, Erzincan Valiliği tarafından eve yerleştirildi Erzincan'da, 4 yıldır temizliğini yaptığı cami tuvaletinin malzeme deposunda yaşayan bedensel engelli Celal Şengül, Valilik tarafından eve yerleştirildi.Yaşamına ilişkin haberlerin basında yer alması üzerine Erzincan Valisi Süleyman Kahraman'ın talimatıyla 61 yaşındaki Celal Şengül için ev kiralandı. Kirası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından karşılanan evin eşyaları da "Gönüllü Gençler" adlı bir ekip tarafından esnaftan temin edildi. Hayalindeki "sıcak yuvaya" kavuşan Şengül'ün, Karaağaç Mahallesi'ndeki 40 metrekarelik 2 odalı evindeki ilk misafiri de Vali Süleyman kahraman ve gazeteciler oldu. Şengül, soba üzerinde pişirdiği kestaneleri de Kahraman ve gazetecilere ikram etti. Celal Şengül'e "Gönüllü Gençler" adlı ekibin ulaştığını söyleyen Kahraman, "Daha önce tuvaletin giriş kısmında kalıyordu. Orada kalması hem insan hakları açısından hem de kendisinin sağlık açısından uygun değildi. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızın ve ilgililerin çalışması sonucu Celal Amca'yı buraya taşımış olduk. İnşallah hep burada kalacak, her türlü ihtiyacı giderilecek" dedi. Kahraman, Şengül'ün bundan sonra kimseye muhtaç olmayacağını vurgulayarak, şöyle devam etti: "Devlet varken hiç bir zaman hiç kimseye muhtaç olmayacak. Her türlü ihtiyacını biz gidereceğiz. Celal Amca'nın burada mutlu bir şekilde yaşadığını görünce biz de sevindik. Sosyal devletin görevi vatandaşını her zaman mutlu etmektir, mutluluğuna katkıda bulunmaktır. Bu manada Celal Amca'nın yanındayız. Sağlık yönünden ihtiyaçları varsa onları da gidereceğiz." Kahraman ile milletvekili, belediye başkanı ve yetkililere teşekkür eden Şengül ise "Burayı bana buldular, açtılar, çok memnunum, çok rahatım şu anda iyiyim" dedi.Geçirdiği trafik kazası sonucu 7 yaşındayken bir bacağı kesilen ve protez takılan Celal Şengül, maddi imkansızlıklar nedeniyle 4 yıldır Gülabibey Camisi'nin tuvaletindeki malzeme deposunda yaşamını sürdürüyordu. .

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Kahraman Karaağaç Erzincan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title