Haberler

Tutsam mı, Tutmasam mı?

Güncelleme:

Meryem Uzerli ve sevgilisi Can Ateş, önceki akşam görüntülendi. Çiftin el ele yürümesi dikkat çekti.

Meryem Uzerli ve sevgilisi Can Ateş, önceki akşam Ulus Sunset'te yemek yedi. Çiftin çıkışta parmak uçlarıyla tutaşarak yürümesi dikkat çekti. NLP uzmanı Serpil Ciritçi fotoğraflara bakarak çiftin ilişkisini analiz etti: İkisi de birbirine mesafeli; oynamak zorunda oldukları bir rolü üstlenmiş gibiler...

UZMAN GÖRÜŞÜ:

TEREDDÜTLERİ VAR

NLP Uzmanı Serpil Ciritçi: El ele tutuşmaları zoraki gibi. İçsel bir kabulleniş yok! "Elini tutuyorum ama sana tam güvenmiyorum, tereddütlerim var" der gibiler.

HÜRREM VALİDE SULTAN OLDU!

Bu arada Star Tv'nin reyting rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl tamamlanan sezona hafızalara kazınacak bir bölümle veda etti.

Hürrem Sultan iktidara giden yolda önemli bir adım daha atarken, Şehzade Mustafa ise görkemli bir vedayla sancağa uğurlandı.

Ekranların en çok izlenen dizilerinin başında gelen "Muhteşem Yüzyıl" dün akşam yayınlanan altmış üçüncü bölümüyle yaz tatiline çıktı.

Nefeslerin tutulduğu sezon finalinde Hatice Sultan, kaçmak üzereyken Nigar 'ı yakaladı ve İbrahim Paşa'yla arasındaki ilişkiyi sordu. Aklı iyice karışan Hatice Sultan, Hürrem 'le yüzleşti. Hürrem'e inanmak istemeyen Hatice Sultan, Hürrem'in sürpriz tanığı sayesinde tüm gerçekleri öğrendi.

HATİCE SULTAN İBRAHİM'İ BOŞADI

Tüm gerçeği öğrenen Hatice Sultan sonunda İbrahim 'le yüz yüze geldi. Aldatılmayı içine sindiremeyen Hatice Sultan, İbrahim Paşa'dan boşanmaya karar verdi ve bu kararını İbrahim'in yüzüne söyledi.

"HAREM NE Kİ DÜNYAYI BEN YÖNETECEĞİM"

Mahidevran Sultan'ın haremde yaptığı lüks harcamalar ve haremi borç batağına sokması Hürrem Sultan'ın ekmeğine adeta yağ sürdü.

Gülfem Sultan, haremdeki durumu Kanuni Sultan Süleyman'a anlattı. Sultan Süleyman ise yaşanan gelişmelerden sonra Harem'in idaresini Hürrem'e bıraktı.

Saraya intikam duygusuyla yanıp tutuşan basit bir cariye olarak gelen Hürrem artık haremin tek başına idare edecektir. Mahide Evran'ı sonunda alt eden Hürrem'in sezon finalinin son sahnelerinde söylediği 'Harem ne ki, dünyayı ben yöneteceğim ' sözleri ise oldukça çarpıcıydı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Meryem Uzerli Sultan Hürrem Hatice Sultan Can Ateş Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title