Haberler

Tüsiad Yönetim Kurulu Yarın Berlin'de Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirecek

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran-Symes başkanlığındaki TÜSİAD Heyeti, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türkiye'deki gelişmeler hakkında yurtdışındaki iş dünyası, düşünce kuruluşu ve siyasetçiler düzeyindeki muhataplarını bilgilendirmek ve Türkiye-AB ilişkilerinin geleceği hakkında görüş alışverişinde bulunmak amacıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirecek.

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran-Symes başkanlığındaki TÜSİAD Heyeti, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türkiye'deki gelişmeler hakkında yurtdışındaki iş dünyası, düşünce kuruluşu ve siyasetçiler düzeyindeki muhataplarını bilgilendirmek ve Türkiye-AB ilişkilerinin geleceği hakkında görüş alışverişinde bulunmak amacıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirecek. Bu ziyaretlerin ilki 22-23 Eylül 2016 tarihlerinde Almanya'nın başkenti Berlin'e düzenlenecek.

Cansen Başaran-Symes başkanlığındaki TÜSİAD heyeti Berlin'de Almanya'daki muhatap kuruluşu Alman Sanayi Federasyonu (BDI) Yönetim Kurulu, Almanya Parlamentosu milletvekilleri heyeti ve Alman düşünce kuruluşlarının temsilcileriylebiraraya gelecek. Temaslarda 15 Temmuz sonrası Türkiye'deki gelişmeler, Türkiye-AB ve Türkiye-Almanya ilişkileri ele alınacak. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Almanya Türkiye Berlin Eylül Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title