Haberler

Tüsiad İskenderun'da Demir-Çelik Sanayisini Ele Alacak

TÜSİAD, Sektörel Dernekler Federasyonu ve Türkiye Demir Çelik Üreticileri Derneği işbirliği ile 21 Mart'ta, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Salonu'nda "Türkiye Sanayisine Sektörel Bakış."

TÜSİAD, Sektörel Dernekler Federasyonu ve Türkiye Demir Çelik Üreticileri Derneği işbirliği ile 21 Mart'ta, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Salonu'nda "Türkiye Sanayisine Sektörel Bakış: Demir-Çelik Sanayii" başlıklı bir konferans gerçekleştirecekTÜSİAD, Sektörel Dernekler Federasyonu (SEDEFED) ve Türkiye Demir Çelik Üreticileri Derneği işbirliği ile 21 Mart'ta, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Salonu'nda "Türkiye Sanayisine Sektörel Bakış: Demir-Çelik Sanayii" başlıklı bir konferans gerçekleştirecek.

TÜSİAD'dan yapılan açıklamada, sanayi sektörünün karşılaştığı sorunları irdelemek ve çözüm önerileri geliştirmek amacıyla, 27 Mayıs 2008 tarihinde, "Türkiye Sanayisine Sektörel Bakış" başlıklı bir rapor yayınlandığı belirtilerek, söz konusu rapordan hareketle, imalat sanayii sektörlerinin rekabet gücünün artırılması hedefi çerçevesinde, Türkiye için önem taşıyan belirli sektörlerin özel olarak ele alındığı bir seminer dizisi düzenlendiği kaydedildi. Bu kapsamda düzenlenen seminerler dizisinin beşincisinin, TÜSİAD, Sektörel Dernekler Federasyonu ve Türkiye Demir Çelik Üreticileri Derneği işbirliği ile 21 Mart Çarşamba günü, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Salonu'nda gerçekleşeceği belirtilerek, "Demir Çelik Üreticileri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve ÇİB Yönetim Kurulu Başkanı Namık Kemal Ekinci'nin konuşması ile başlayacak toplantının açılış konuşmaları, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner, SEDEFED Yönetim Kurulu Başkanı Timur ERK ve T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Ersan Aslan tarafından gerçekleştirilecek" denildi.

Seminerin "Demir Çelik Strateji Belgesi ve Sektörel Yansımaları" başlıklı ilk oturumunun başkanlığını TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Sanayi, Hizmetler ve Tarım Komisyonu Başkanı Nezih Barut'un yapacağı belirtilen açıklamada, "Oturumda, Demir Çelik Üreticileri Derneği Genel Sekreteri Veysel Yayan ve T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Genel Müdürü Süfyan Emiroğlu birer sunum gerçekleştirecek. "Türkiye Sanayisine Sektörel Bakış: Demir Çelik Sektörü' başlıklı ikinci oturumun başkanlığı ise, TÜSİAD Sanayi Politikaları Forumu Başkanı Agah Uğur tarafından gerçekleşecek. Bu oturumda ise, İsdemir Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Akçakmak, Ekinciler Demir-Çelik A.Ş. Genel Müdürü Fatih Keseroğlu, Çolakoğlu Metalurji Genel Müdürü Uğur Dalbeler, Borçelik Murahhas Üyesi Mehmet Betil ve T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Genel Müdürü Süfyan Emiroğlu birer konuşma gerçekleştirecek" ifadeleri kullanıldı. - Ankara

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Türkiye Demir Çelik Üreticileri Derneği Demir Çelik İskenderun Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title