Haberler

Tursitler Alanya'da Dağıttı

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde Tatil Yapan Çoğunluğu Hollandalı Turistler, Katıldıkları Plaj Partisinde Aşırı Alkol Tüketip, Eğlence Sınırlarını Zorladı.

Dünyaca ünlü Damlataş Plajı'nda gece boyunca içki şişelerini elinden düşürmeyen genç kızlar, havai fişek gösterileri ile başlayan partide su gibi alkol tüketti. Kumsalı dolduran Hollandalı turistler birbirinden ilginç yarışmalarda renkli görüntüler sergilerken, balon patlatma yarışı ise erotik gösterilere sahne oldu.Yarışmalara katılabilmek için sıraya giren turistler, gecenin ilerleyen saatlerinde eğlencenin sınırlarını aştı. Bazı turist kızlar birbiriyle öpüşürken, bazıları da kalabalığa aldırış etmeden tuvalet ihtiyacını deniz kenarında giderdi.Damlataş Plajı işletmecisi Şevket Atmaca, gündüz güneşlenen ve denize giren turistlerle dolan plajın, akşamları ise renkli partilerle hareketlendiğini söyledi. Yılın en ilginç plaj partisinin oldukça eğlenceli geçtiğini belirten Atmaca, "Yaz sezonu boyunca haftada bir akşam plaj partisi düzenliyoruz. Bu geleneği yaklaşık 10 yıl önce başlattık" dedi.

Teoman ERİŞ/ALANYA (Antalya), (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title