Haberler

    Turnuvadaki En İyi İki Takımın Maçı Olacak"

    Güncelleme:

    Alman Milli Takımının Teknik Direktörü Joachim Löw çeyrek finaldeki rakipleri için "Turnuvadaki en iyi iki takımın maçı olacak" şeklinde oldu.

    Alman Milli Takımının Teknik Direktörü Joachim Löw çeyrek finaldeki rakipleri için "Turnuvadaki en iyi iki takımın maçı olacak" şeklinde oldu.

    İtalyan milli takımının yaş ortalamasının yüksek olması ve Alman milli takımına göre daha az dinlenecek olmasının kendileri için bir avantaj olmadığını belirten Löw "Doğru, biz genç bir takımız. İtalya yaşlı bir takım. Ancak bu maçta etkili olmayacak" dedi.

    Karşılaşmaya ideal 11 ile mi çıkacaksınız sorusuna Löw "Hiçbir zaman ideal 11 yoktur. Bizim yapmamız gereken İtalya'nın İspanya karşısında bulduğu kontra ataklarına izin vermemek" dedi. Löw, Avrupa Şampiyonasında artık telafisi olmayan maçların oynanacağını belirterek "Şampiyonluk yolunda bizi zorlu rakipler bekliyor. Çıkacağımız her maçta diri ve hazır olmak zorundayız" dedi.

    Dünü bireysel antrenman yaparak geçiren Alman milli takımı futbolcuları, İtalya ile yapacağı maçla ilgili bugün ve yarın ise taktik çalışma yapacak.

    Çeyrek final maçlarından en ilgi çekeni erken final niteliğindeki Almanya-İtalya karşılaşması olacak İlk çeyrek final maçı 30 Haziran tarihinde Polonya ve Portekiz arasında oynanacak. Diğer çeyrek final karşılaşması ise 1 Temmuz'da Galler-Belçika arasında. 2 Temmuz'da erken final olarak nitelendirilebilecek Almanya-İtalya ve 3 Temmuz'da Fransa-İzlanda karşılaşmalarıyla çeyrek final mücadeleleri sona erecek.

    ÇEYREK FİNAL MAÇLARI:

    Polonya-Portekiz (30 Haziran) TSİ 22.00

    Galler-Belçika (1 Temmuz) TSİ 22.00

    Almanya-İtalya (2 Temmuz) TSİ 22.00

    Fransa-İzlanda (3 Temmuz) TSİ 22.00

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Portekiz Polonya Almanya İtalya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title