Haberler

400 Suriyeli Ülkesine Döndü

Güncelleme:

Suriye'deki savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan 400 kişi, aldıkları özel izinle Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi'ndeki sınır kapısından ülkelerine döndü.

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde yaşayan 400 kişilik gruptan oluşan Suriyeli, yanlarında getirdikleri gıda ve bazı eşyalarla ülkelerine döndü. Geçtiğimiz günlerde de 100 kişilik bir grup izin alarak Kobani'ye gitmişti.

İZİN ÇIKTI, DÖNDÜLER

Akçakale Gümrük Kapısı önünde toplanan, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu yaklaşık 400 sığınmacı, ülkelerine geçiş için yetkililerden izin istedi. Giriş ve çıkışa kapalı kapı önünde bir süre bekleyen Suriyeliler, gerekli iznin ardından beraberlerinde getirdikleri gıda, yatak ve bazı eşyalarla ülkelerine geçti.

SINIRDA ÖNLEMLER SÜRÜYOR

Gümrük kapısı ve sınırdaki önlemler ise devam ediyor. Akçakale Gümrük Kapısı, Tel Abyad bölgesindeki çatışmaların yoğunlaşmasının ardından güvenlik gerekçesiyle 6 Ocak 2014'te kapatılmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Şanlıurfa Türkiye Kobani Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26-27 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (59)

MALATYALI:

AMAN AMAN SAKIN BİR DAHA GERİ DÖNMEYİN İSTEMİYORUZ SİZİN GİBİLERİ. . .

42
27
yanıtYanıtla
İİNAN:

DEFOLUP GİTSİNLER. . . .

36
29
yanıtYanıtla
biji obama:

giderken şu vatan haini olan kürt kesimide götürseler ya . . vatanını seven türkiye bayrağını tanıyan kalsın tabi. yoksa orta asyadan gelip bizansın acemi toprağa gömdüğümüz gibi onlarıda gömeriz. . bu toprağın her santimetresine yüzlerce türkün kanı bedel olarak verildi. . 1000 yıldan beri devleti olmayan ve devleti olmadığının kompleksiyle bayrağının altında yaşadığı ülkeye millete ihanet eden halkın değil.

48
14
yanıtYanıtla
dortyollmobilWeb@haberler.com:

Hepsi defolsun gitsin cekirge sürüsü gibiler

34
27
yanıtYanıtla
KAMYONCULAR DERNEGİ:

GİDİŞLERİ OLSUN BİR DAHA DÖNÜŞLERİ OLMASIN.

38
21
yanıtYanıtla
GAYSERİLİ MUSTAFA:

GELSİNLER DÖNSÜNLER GENE GELSİNLER FARK ETMEZ KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK KARDEŞLERİMİZE. LAFI BİLE OLMAMALI.

27
23
yanıtYanıtla
Merdo merdoMobil-IOS:

Sacma yorum yapanlar hepinizin Allah belasini versin utaniyorum sizin gibi yaratiklarlan ayni dunyada soluk tenefus etigim icin Allah yardimcilari olsun kurtler islamiyetin yetim cocuklaridir mertler korkusuzlar yigitler misafirperler

20
27
yanıtYanıtla
Ana:

Bizde insanlik bitmis. Allah artik yurtlarinda huzur ve baris icinde yasatsin.

22
24
yanıtYanıtla
ahmet:

Bizim 2 milyon insana bakıcak halimiz yok. Yavaş yavaş hepiniz ülkenize dönün. Oradaki kurulu düzeninize dönün. Birbirimizi kırmayalım. Ülkenizde en yakın zamanda umarım olaylar durulur ve hepiniz evinize dönersiniz.

39
6
yanıtYanıtla
PLATON:

hadi yallah yallah.

28
15
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title