Haberler

Türkiye Tüketicileri Koruma Derneği Hafele Kapı Kollarını Tüketiciye Tavsiye Ediyor

İyi bir marka olmanın tüketicinin beğenisini kazanmaktan da geçtiğine inanan Häfele ürün tedariğinden satış sonrası hizmetlere her aşamada tüketici odaklı düşünüyor; iş süreçlerini ve tüm yaşam alanlarına entegre edilebilen dünya standardındaki...

İyi bir marka olmanın tüketicinin beğenisini kazanmaktan da geçtiğine inanan Häfele ürün tedariğinden satış sonrası hizmetlere her aşamada tüketici odaklı düşünüyor; iş süreçlerini ve tüm yaşam alanlarına entegre edilebilen dünya standardındaki çözümlerini tüketici ihtiyaçlarına göre konumlandırıyor. Türkiye Tüketicileri Koruma Derneği'nin incelemesi sonunda "Tüm Tüketicilere Tavsiye Edilen Marka" olarak seçilen Häfele 2013 yılında "Altın Marka" ödülüne de aday gösterilecek.

Türkiye Tüketicileri Koruma Derneği'nin (TTKD) Eylül 2012'de kapı kolları ürün dalında "Ayın Markası" olarak seçtiği Hafele, piyasadaki dürüst ticaret kuralları ve 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun kapsamında, "gelen ve gelmeyen şikayetler" açısından Ocak- Eylül 2012 tarihleri arasında "takdire değer" bulundu ve tüm tanıtımlarında "Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz" logosunu kullanmaya hak kazandı.Bu ödül, TTKD'ye ait www.ttkd.org.tr web sitesine son 9 ayda ulaşan binlerce şikayet arasında Häfele ile ilgili hiçbir şikayete rastlanmamış olması nedeniyle verildi.

Häfele'nin de benimsediği gibi, "Esas sermayenin tüketicinin kalbindeki ve beynindeki talep tutkusu" olduğunu söyleyen Türkiye Tüketicileri Koruma Derneği'nin "Marka Tavsiye Komitesi", Hafele firmasını 2013 yılı 15 Mart Dünya Tüketiciler Günü kutlamalarında da "Altın Marka Ödülüne" aday gösterilecek iki firmadan biri olarak seçti.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Türkiye Eylül Basın Bültenleri Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title