Haberler

Türkiye Off-Road Şampiyonası

Sakarya Otomobil Sporları ve Off Road Kulübünce düzenlenen şampiyonanın son ayak yarışı Sakarya'da tamamlandı.

Sakarya'da düzenlenen Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın 7'nci ayak yarışı tamamlandı.

Sakarya Otomobil Sporları ve Off-Road Kulübü tarafından Korucuk Mahallesi'ndeki pistte düzenlenen yarışlara İstanbul, Ankara, Düzce, Sakarya, Bolu, Karabük, Sinop, Mersin'den yaklaşık 30 ekip katıldı.

Yarışların son gününde iki orman ve bir seyirci etabı tamamlandı. Yoğun ilgi gören seyirci etabında yarışçılar, zorlu parkuru en kısa sürede tamamlamak için kıyasıya yarıştı. Zorlu parkurda arızalanan araçlar, traktör ve kepçe yardımıyla yarış pistinden çıkarıldı, bazı araçlar ise vatandaşların yardımıyla kurtarılabildi. Yağmurlu havaya rağmen yarışlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Yarışma Direktörü Gökhan Göç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın 7'nci ayak yarışlarının iki gün sürdüğünü söyledi. İlk günün sıkıntısız ve güzel geçtiğini belirten Göç, "İkinci gün yağmurdan dolayı yarışlar daha zevkliydi. Pilot arkadaşlarımız zorlu şartlarda yarıştı. Etabı tamamlayamayan arkadaşlar da oldu. Güzel bir yarıştı, yarışmacılar mutlu, biz de mutluyuz" dedi.

Yarışmaya son gün 19 aracın kayıt yaptırdığını ve bunların 5'inin çeşitli sebeplerden dolayı yarışı tamamlayamadığını ifade eden Göç, genel klasmanda iki gün boyunca yapılan etapların yılın son yarışı olduğunu kaydetti.

Pilotlar ise yağışlı havada yarışların daha da heyecan geçtiğini, seyircilerin ilgisinden memnun kaldıklarını belirtti.

Yarışmada genel klasmanda Ahmet Ünlü birinci, İsmail Ayhan ikinci, Burhan Yiğit üçüncü oldu. S1 sınıfında ise Yaşar Kurtoğlu birinci, Murat Balcı ikinci, Ali Ocak üçüncü, S2 sınıfında da sırasıyla Caner Akkafa, Ahmet Karaca, Onur Alptekin ilk üç sıraya yerleşti. S3 sınıfında Ahmet Ünlü birinci olurken, ikinci sırada Yunus Ayhan, Üçüncü sırada ise İsmail Ayhan yer aldı. S4 sınıfında da Burhan Yiğit birinci, Sinan Aydın ikinci, Hüsnü Taylan üçüncü oldu.

Dereceye giren yarışmacılara kupaları verildi. - Sakarya

Kaynak: AA / Spor

İstanbul Korucuk Sakarya Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title