Haberler

Türkiye’nin Yeni Çekicisi Man Tgs Ww

MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş. tarafından düzenlenen Road Show etkinliği ile tüm Türkiye'de görücüye çıkan yeni TGS WW, İstanbul'a geldi.

Bir otomobilin kullanım rahatlığına sahip olan MAN'ın en yeni ve en ekonomik çekicisi TGS WW'nin İstanbul durağında araç, sektör temsilcilerine ve basın mensuplarına tanıtıldı.

Road Show etkinliği kapsamında Türkiye'yi dolaşan süper çekici TGS WW''in İstanbul durağı, MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş.'nin İkitelli tesisleri oldu. Konu ile ilgili düzenlenen basın toplantısına MAN Kamyon Satış Müdürü Serkan Sera ve MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İstanbul Şubesi Satış Direktörü Aydın Yumrukçal katıldı.

Nisan ayında görücüye çıkan ve Türkiye'nin birçok bölgesinde 3 binden fazla sektör temsilcilerinin beğenisine sunulan yeni TGS WW, Road Show Türkiye turunu 3 Haziranda Çorlu'da tamamlayacak. Yeni MAN TGS WW hakkında bilgi veren MAN Kamyon Satış Müdürü Serkan Sera, sahip olduğu donanım özellikleri ve sürüş dinamikleri açısından, daha önce hayatında hiç ağır vasıta kullanmamış kişilerin bile aracı rahatlıkla kullanabileceğini belirtti. Nisan ayında Türkiye'ye gelen TGS WW için şimdiden 300 sipariş aldıklarını belirten MAN Kamyon Satış Müdürü Serkan Sera, "Boş ağırlığı ile sizleri şaşırtacak olan bu yeni aracımız, faydalı yük miktarınızı artırarak, kısa sürede daha çok yük taşınmasını mümkün kılacak. Kullanıcılar hem yakıttan, hem zamandan hem de enerjiden tasarruf edecekler. Üstelik yatırımcılar bu imkanlara inanılmaz fiyatlarla sahip olacak" dedi.

Mükemmel sürüş güvenliği

Konforu ve sürüş kolaylıklarıyla otomobil kullanan herkesin yeni MAN TGS WW çekiciyi de rahatlıkla kullanabileceğini söyleyen Sara, "Örneğin bu sınıftaki diğer araçlarda manevra sırasında kabinin de yatması tedirginlik yaratıyordu. Ancak TGS WW çekicideki denge unsuru, sürücülerin kendilerini güvende hissetmelerini sağlıyor. Bunun nedeni ise diğer araçlarda önde helezon yay bulunurken, TGS WW'de önde de havalı süspansiyon kullanılıyor olması" şeklinde konuştu.

Sektörde tarihi rekor kırılacak

Konuşmasında Türkiye pazarını da değerlendiren MAN Kamyon Satış Müdürü Serkan Sera, "2011 yılı kamyon pazarı için tarihi bir seviyeye ulaşacak. Türkiye Avrupa'ya bakıldığında Almanya'dan sonra en büyük ikinci pazar olacak. İthal araçlar açısından değerlendirildiğinde MAN olarak kamyonda yıl sonuna kadar yüzde 30'un üzerinde bir pazar payı hedefliyoruz. Bu rakam Türkiye'nin sektör açısından Avrupa pazarındaki yerini de yükseltmiş olacak" dedi.

Cazip fiyat avantajı

Türkiye pazarına fiyat anlamında iddialı giren MAN TGS WW'nin hafif olması, yük kapasitesini artıran en önemli nedenlerden biri. Aracın stabilitesi, viraj hakimiyeti, fren güvenliğinin yanı sıra dorse takıldığı anda saatte 90 km'yi geçmeyen hız sınırlayıcısı da, güvenli sürüşü pekiştiriyor. Ayrıca tüm MAN'lar gibi yakıt ekonomisi sağlayan motoru da, TGS WW'nin bir başka avantajı. TGS WW Common Rail, EURO-4 Dizel, Turbo Intercooler yeşil motora sahip.

Kaynak: Bültenler / Otomobil

Otomobil Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title