Haberler

Türkiye'nin İlk Masal Şenliği "Bir Varmış Bir Yokmuş" Gerçekleşiyor

Güncelleme:

"Masal iyileştirir, masal büyütür, masal düşündürür, masal çözer!" inancına sahip bu işe gönül verenler tarafından masal anlatıcılığı sanatı yeniden canlandırılıyor.

Beşiktaş Belediyesi ve KidsNook Masal Akademi, 12-13 Eylül tarihlerinde Akatlar Sanatçılar Parkında Türkiye'nin ilk masal şenliği, "Bir Varmış Bir Yokmuş" etkinliğini gerçekleştiriyor. İki gün boyunca sürecek masal şenliği dopdolu programı ile hem çocukları hem yetişkinleri masalların büyülü dünyasına götürüyor! Katılımın ücretsiz olduğu bu özel organizasyona herkes davetli!

Türkiye'deki masalcıların bir araya geldiği, çocuklar için masal anlatım performanslarının sergilendiği, ebeveynlere ve öğretmenlere yönelik eğitimlerin verildiği bir masal merkezi olarak kurulmuş Kidsnook Masal Akademi ve Beşiktaş Belediyesi Türkiye'de bir İLK'e imza atıyor!

KidsNook Masal Akademi çatısı altında buluşan masalların gücüne inanmış bir masalcı, bir oyuncu, bir yazar, bir filolog, bir sosyolog, bir drama eğitmeni ve bir iletişim uzmanından oluşan 7 kişilik ekip ve Beşiktaş Belediyesi tarafından hazırlanan "Bir Varmış Bir Yokmuş Masal Şenliği", 12-13 Eylül tarihlerinde Akatlar Sanatçılar Parkında gerçekleşiyor!

Türkiye'nin farklı illerinden gelen anlatıcıların ve Türkiye'nin en önemli müzelerinin ağırlanacağı Türkiye'nin İLK Masal Şenliğinde çocuklar ve yetişkinler, masalların büyülü dünyasında kaybolacaklar…

Bu özel organizasyon, gerek açık sahne gerekse kapalı çadır programları ile çocukları masallar dünyasında iki gün boyunca ağırlayacak… Halka açık bir organizasyon olan Bir Varmış Bir Yokmuş Masal Şenliğinde ayrıca canlı performanslar ve çocuk etkinlikleri de yer bulacak. Şenlik,13 Eylül Pazar akşamı Demet Tuncer'in sahne şovuna sürpriz ünlülerin katılmasıyla son bulacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beşiktaş Belediyesi Türkiye Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title