Haberler

Türkiye'nin İkinci EmbryoScope™'u Yine Bahçeci'de

Türkiye'de Sadece Bahçeci Sağlık Grubu'nda Bulunan EmbryoScope™, Fulya Merkez Kliniğinden Sonra Şimdi de Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi'nde.

Türkiye'de ilk kez geçtiğimiz aylarda Bahçeci Sağlık Grubu tarafından Fulya merkez kliniğinde hastaların hizmetine sunulan ve dünya' da uygulanan tüp bebek tedavi ve yöntemlerine yepyeni bir boyut kazandırarak yeni bir çağın başlangıcına imza atan EmbryoScope™, Dinamik Embriyo İzleme Sistemi, Fulya merkez kliniğinden sonra şimdi de Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi tarafından kullanılmaya başlandı.

Tüp Bebek Tedavisi sürecinde, embriyo seçimini iyileştirmek amacıyla kullanılan ve gördüğü ekstra talebe rağmen bugün dünyanın sadece en prestijli tüp bebek merkezlerinde çok kısa bir süre önce kullanılmaya başlanan EmbryoScope™ Dinamik Embriyo İzleme Sistemi, tüm aşamaların düzenli olarak gözlemlenmesini, sağlıklı olan embriyoları seçilebilmesini aynı zamanda kısıtlı embriyo sayılarında başarı elde edebilme oranlarını arttırıyor.

Türkiye'de Bahçeci Sağlık Grubu tarafından geçtiğimiz aylarda Fulya merkez kliniğinde kullanılmaya başlanan Dinamik Embriyo İzleme Sistemi, alınan başarılı sonuçlar ve gelen taleplerin değerlendirilmesi sonrasında şimdi de İstanbul Koşuyolu'nda bulunan Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi tarafından kullanılmaya başlandı.

Kullanılan statik sistemlerde sadece belirlenen günlerde ve toplam 5 dakika süreyle cihazdan çıkartılarak kontrol edilebilen ve kimi zaman embriyoların olumsuz etkilemesinin söz konusu olduğu durumun aksine, Dinamik Embriyo İzleme Sistemi, EmbryoScope™ ile 144 saat x 60 dakika boyunca kesintisiz gözlem imkanı sağlanabiliyor.

Dinamik Embriyo İzleme Sistemi embriyo gelişiminin değerlendirilmesi, güvenli ve kontrollü bir kültür ortamı sağlanması için tek seferde 72 adet embriyoyu sürekli gözlem altında tutabilmektedir. Yapılan gözlemler 4 boyutlu belgelendirme teknikleri sayesinde uzmanlara istenilen süreç ve zamanlamayı değerlendirme imkanı sağlayarak, EmbryoScope™ ile gelecekte yapılacak embriyo puanlamaları için benzersiz yeni parametreler geliştirme imkanı sağlamaktadır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title