Haberler

Türkiye'nin Euro 2016'da Giyeceği Formalar Belli Oldu

Güncelleme:

Türk Milli Takımı'nın Euro 2016'da giyeceği formalar TFF'nin resmi internet sitesinde sunuldu. Formalardan birisinde kırmızı diğerinde ise turkuaz renkler hakim.

Uzun süredir milli takımın Fransa'da hangi formaları giyeceği merak edilirken, TFF resmi sitesinden kırmızı-siyah ve mavi-beyaz ağırlıklı olmak üzere iki adet formayı vitrine çıkardı.

İSVEÇ VE AVUSTURYA MAÇLARINDA GÖRÜCÜYE ÇIKACAK

Milli Takımımız'ın yeni iç saha ve deplasman formaları tanıtıldı. A Milli Takımımız yeni formaları ilk kez Mart ayında oynayacağı İsveç ve Avusturya maçlarında giyecek.

EURO 2016'DA BU FORMALAR GİYİLECEK

Milli Takım, UEFA EURO 2016 ve FIFA Dünya Kupası Rusya 2018 elemelerinde de bu formalarla sahaya çıkacak. Futbolseverler A Milli Takım'ın yeni formalarını TFF'nin Online Mağazası olan eshop.tff.org adresinden ön siparişle satın alarak Milli Takım'la aynı gün giyme fırsatına kavuşabilecek.

ÜYELERE İNDİRİM FIRSATI

Milli Takım Taraftar Kulübü üyeleri formalara indirimli ulaşma şansına sahip olurken, tüm futbolseverler ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilecek.

İŞTE FORMALAR...






Kaynak: Haberler.com / Spor

Fransa Nike Spor Haberler

500

Yorumlar (20)

john rambo:

şimdiye kadar gördüğüm en güzel forma

12
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bence şahane olmuş. Kim tasarımını yapmışsa eline sağlık

8
1
yanıtYanıtla
memet:

berbat nasıl bir forma şekli

2
6
yanıtYanıtla
AMA, GERÇEKTEN ''''İĞREEEEENNNNÇÇÇÇÇÇÇ'':

İlkokul 4. sınıf çocuğuna ''FORMA'' çiz deseniz, DAHA GÜZELİNİ çizerdi. . . . . . . EURO 96 ''''ELEMELERİNDE'''' giyilen forma ÇOK GÜZELDİ. . . . . . (''''''TÜRKİYE 5 - İZLANDA 0. . . . . . İSVİÇRE 1 - TÜRKİYE 2'''''' maçlarında giyilen forma). . . . . . Bu forma ''RUHSUZZZZZ. . . . . . APTAL FORMASI''. . . . . . . DEĞİŞTİRİN !!!. . . . . . . . . . . .

1
6
yanıtYanıtla
şampiyon A milliler:

kırmızı forma spıderman a benziyor fakat ikiside harıka sahaya renk katacaklar. . .

6
1
yanıtYanıtla
DOĞRUYA DOĞRU:

Bu formayla uluslararası arenasında başarıları hayal bile edemiyorum :)

3
4
yanıtYanıtla
abc:

neyini beğendiğiniz lan bu formanın. bildiğin düz forma üstüne abuk subuk karalamışlar

1
5
yanıtYanıtla
köprülü:

bu ne la antremanlarda giyilmezla bunlar. İlla her sene değişiklik şartmı ? Göğüs hizasında bantlı formalar güzeldi bence kırmızı-beyaz ve turkuaz renkli formalar

2
4
yanıtYanıtla
ellidokuz:

tüpçü için yeni bir gelir kapısı.

1
4
yanıtYanıtla
eagle:

binalari tirmancagiz

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title