Haberler

Türkiye'nin En Pahalı Plakası

Güncelleme:

Piyasa değeri 45 bin TL olan 2002 Mercedes, plakasının 06 AKP 38 olması nedeniyle 650 bin TL'ye satışa çıktı.

İşadamı Ali Ağaoğlu’nun 34 AGA 61 plakalı bir araca bir daire teklif etmesinin ardından gündeme gelen özel plakalar, sahiplerini zengin ediyor. İnternet ortamında satışa çıkan bu özel plakaların fiyatları ise dudak uçuklatıyor.

EN PAHALI PLAKA

Özellikle siyasi partilerin baş harflerini taşıyan plakalı araçlar değerinin çok üzerinde satılıyor. İnternette değerine göre en pahalı araç ise AK Parti’nin harflerini taşıyan 06 AKP 38. Piyasa değeri 45 bin TL olan 2002 model Mercedes E 270’in fiyatı, plakası nedeniyle 650 bin TL’ye çıktı.

'AKP' PLAKALARINA İLGİ YOĞUN

34 AKP 34 plakalı araca ise 500 bin TL isteniyor. AKP plakaları aracın 15 kat üzerinde satılıyor. CHP plakalı 1990 model doğan SLX için  istenilen fiyat 15 bin TL iken, aracın piyasa değeri ise 7 bin TL civarında. MHP plakaları ise araç sahibine 2 kat kazandırıyor. 20 bin TL değerinde olan Volkswagen marka MHP plakalı bir araç için 35 bin TL isteniyor.

"HER GÜN  TELEFON ALIYORUM"

Aracın sahibi Mustafa Sargın, aracı oto pazarından 35 bin TL’ye tesadüfen aldığını ve satmaya karar verdiğinde AKP plakası olması nedeniyle çok ciddi talep aldığını belirtti. Ardından piyasada AKP plakalı araçlara çok ciddi yüksek fiyatlar istendiğini görünce fiyatı 650 bin TL’ye çıkardığını belirten Sargın "Her gün telefon alıyoruz. Milletvekilleri arıyor, pazarlık yapıyorlar" diye konuştu. 

"TEŞEKKÜR ETMEK İÇİN GELİYORLAR"

650 bin TL’den aşağıya inmeyeceğini belirten Sargın "Bu aracın ikinci sahibiyim. Aracım plakası nedeniyle çok fazla dikkat çekiyor. Beni genelde bakan sanıp yolumu kesiyorlar. Geçenlerde ışıkta dururken yanıma yaşlı bir çift yanaştı. ‘Sen milletvekili misin, size çok dua ediyoruz. Eşimin ameliyat olması gerekiyordu. Hastanede ücretsiz yapıldı. Bizde plakayı görünce seni milletvekili sandık teşekkür etmek için geldik’ dedi. Bu tür olaylar yaşıyorum” dedi.

 


 

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Ali Ağaoğlu Mercedes Ak Parti Türkiye Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (40)

kundura selim....:

Böyle plakalarla güzelim mercedes''lerin değerini düşürmeyin....

24
20
yanıtYanıtla
ONUR:

AKPLİLERDE PARA ÇOK ARTIK REZA HALLEDER BU İŞİDE :)))

33
6
yanıtYanıtla
esas ataturkcu:

o plakaya 650 bin tl verenin aklindan supelenirim

37
2
yanıtYanıtla
bol bol yiyin:

milletin parası emrinizde,kiminiz 700 bin liralık saat takar kiminiz milyonluk alman arabalarına biner,sonra millet bakıp yok demokrasi varmış,yok adalet varmış yok kanun varmış,yiyin bakalım çocuklarınızda yisin milletin elinede düşmeyin valla ozaman sizi partinizde inancınızda kurtaramaz

33
1
yanıtYanıtla
Yedilerteksen2@hotmail.com:

Kim yemedi ki şu ana kadar bunlar ve bunlardan öncekilerde yedi

yanıt0
yanıt0
BİRİSİ:

ÜSTE PARA VERSE ALMAM, BİRGÜN GÖRECEKSİNİZ, BU AKP NİN NELER YAPTIĞINI. PLAKAYI BIRAKIN ADINI AĞZINIZA ALMAK İSTEMEZSİNİZ.

20
13
yanıtYanıtla
keriz cok:

türkiyede beyinsiz cok verirler bu parayi

29
3
yanıtYanıtla
!!!!!!!'kebab2007@mail.ru:

Arabayı kirletmişler damgalı eşek gibi olmuş

20
7
yanıtYanıtla
SONMESAJ:

özel plakaymış ALLAH aşkına neyin nesine para veriyorsunuz... plaka akp yada chp olunca ne oluyor bi ayrıcalıkmnı tanıyorlar sana... memlekette onca işsiz varken özel plakaya bu kadar para vermekte neyin nesi... yazık hemde çok yazık....

25
0
yanıtYanıtla
Ayrıcalıkteksen2@hotmail.com:

evet bu ülkede etikete ayrıcalık tanınıyor. Bunu satan da alan da biliyor. Sen hangi ülkede yaşıyorsun. Bu ülkede kartvizitin varsa güçlü olanın etiketi üstündeyse millet de korku imparatorluğunda yaşıyorsa ayrıcalıklısın demektir.

yanıt0
yanıt0
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title