Haberler

Türkiye'nin En İyi Halı Saha Takımı İstanbul'dan

Güncelleme:

Türkiye'nin en büyük halı saha ligi olan iddaa Rakipbul Ligi'nin Türkiye Şampiyonu İstanbul temsilcisi Anadolu Yıldızları oldu.

Antalya'da yapılan iddaa Rakipbul Ligi Türkiye Finalleri Pazar günü oynanan final maçının ardından sona erdi. Türkiye Şampiyonu İstanbul temsilcisi Anadolu Yıldızları oldu.

Antalya'da düzenlenen finallere İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Kocaeli, Adana, Mersin, Trabzon, Konya, Samsun, Eskişehir, Gaziantep, Sakarya, Denizli, Kayseri, Antalya'nın il şampiyonları katıldı. Cuma başlayan finaller sonrası Denizli Şampiyonu Eski Dostlar'ı yenen İstanbul ekibi Anadolu Yıldızları, Türkiye Şampiyonu oldu.

Sivasspor kafilesinin ve Antalya halkının yoğun ilgisi altında oynanan karşılaşmalar nefes kesti. Canlı yayınlanan enfes mücadelelerin ardından 2015'in en iyi Türk halı saha takımı İstanbul'dan çıktı. Anadolu Yıldızları takımı penaltılar sonrasında kupayı evine götürmeyi başardı.

Sivasspor kaptanı Adem Koçak, Batuhan Karadeniz ve Ertuğrul Taşkıran oyuncularla birlikte takımlara ödüllerini verdiler.

Anadolu Yıldızları takımı Avrupa'ya iddaa Rakipbul Ligi, Avrupa Halı Saha Federasyonu üyesi olduğu için her sene şampiyon olan takım ülkemizi Avrupa Halı Saha Şampiyonası'nda temsil etmeye hak kazanıyor. Bu sene İtalya'nın Torino kentinde düzenlenecek olan turnuvada ülkemizi Anadolu Yıldızları temsil edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Denizli Antalya Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title