Haberler

Türkiye'nin En Büyük LG Mağazası Diyarbakır'da Açıldı

Güncelleme:

LG Electronics, Diyarbakır'daki ikinci ve en büyük mağazasını açtı.

Türkiye'deki mağaza sayısını hızla artırmaya devam eden LG Electronics Diyarbakır'daki ikinci mağazasını açtı. Diyarbakır ve çevre illerindeki teknoloji meraklılarının beğenisine sunulan mağazanın açılışına Diyarbakır Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, Diyarbakır Esnaflar Odası Başkanı Alican Ebedinoğlu, Diyarbakır Çevre Şehirlik Müdürü Mustafa Temel, Diyarbakır Vali Yardımcısı Siyami Köksal ve İşkur Bölge Müdürü Selahattin Bayram dakatıldı.

LG Electronics olarak 2014 yılı sonuna kadar mağaza sayısını 150'ye çıkarmayı hedeflediklerini belirten LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho sözlerini şöyle sürdürdü: "Diyarbakır halkının LG ürünlerine yoğun ilgisi, LG ürünlerine gösterilen rağbet ve şehirdeki yüksek potansiyel nedeniyle Diyarbakır'daki ikinci mağazamızı açmış bulunuyoruz. Yeni mağazamızda ev elektroniğinden beyaz eşyaya kadar kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak geniş bir ürün yelpazesini Diyarbakırlı tüketicilerimizle yeniden buluşturacağız. Marka bilinirliği ve kimliğini tüketiciye daha iyi anlatabilmek için Diyarbakır mağazamızı önümüzdeki dönemde farklı illerdeki yeni mağazalarımız da takip edecek."

LG Electronics'in üç büyük il dışında Anadolu'da 25'ten fazla şehirde mağazaları bulunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Temel Halis Böğürcü Diyarbakır Türkiye Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

canmarmaraseo@gmail.com:

şuan akıllı telefon pazarında ilk tercihim LG olur özellikle G3 gibi full artı full bir telefon her konuda en iyi telefon almayı düşündüğüm tek telefon.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title